sinaw incileri

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
milletin yaptiklarini yazmislar okuduk, kendi incilerimiz dokelim dedim bende

benimde cok hosuma gidiyo boyle seyler yazmak

is guwenligi dersine ilk girisim we hoca kisa sinaw yapiyor

soru 1:is kazasi nedir?
el cewap:ilk kez derse gelip sinaw olmam bir is kazasidir
CC ile gectim

turk medeniyet tarihi
soru 1: medeniyet nedir?
el cewap:unlu sair mehmet akif ersoy`un dizelerine bakacak olursak, ``medeniyet dedigin tek disi kalmis canawar`` dir.
FF ile kaldim :)

kimya sinawi
soru:ciwa oda sewiyesinde neden siwi haldedir?
el cewap: Allah oyle yaratmis hocam, isine karismamak lazim.
CC ile gectim

mat 1 sinawi
soru: f(x)=..... ile werilen fonksiyonu x ekseni etrafinda bir tam tur dondukten sonra olusacak iz dusum alanin hacmini hesaplayiniz

ugrastim didindim bi yeri bulamadim, hocam burayida siz ekleyin artik dedim, eklemis sagolsun

DC ile gectim

bide sinawa girmeden 30 alisim war, mukawemet II wizesi war ama girmedim sinawa notlar aciklanmis, millet 10-20 almis hep, ben 30 almisim

finale girmeden gectigim ders oldu ama nasil oldu bende bilmiyorum

simdide bi bela war basimizda, adam sorunun cewabini tam yazanlardan puan kiriyor sen kopya cekmissindir diye, 70lik kagidima 30 werdi nasil yaptiysa

soru:ciwa oda sewiyesinde neden siwi haldedir?
el cewap: Allah oyle yaratmis hocam, isine karismamak lazim.

ahaha :) güzel bi diyalog :)

hoca: kazanın iş kazsı olabilmesi için ne gerekir

el cewap:iş yerinde olması gerekir hocam :)

ahaha

çok güzel bitane de benden :
ingilizce öğretmenliği okuduğumuzdan demolar falan oluyo. Bidemoyu hazırlayamadım arkadaş sağolsun maket bi ev verdi 4 tarafıda farklı herbiri bir mevsimi anlatan. Ben demoyu yaptım mevsimleri öğrettim. sonra hoca bana " Çok yaratıcı bir fikir harika olmuş" dedi ve ekledi " bunu sen mi yaptın?" diye
Şimdi evi veren arkadş karşımda yüzüne baka baka yalan söylemek istemedim
"yok hocam arsa benim mütayite verdim" dedim CB.

Bi başka demoda alt, üzt,yanında, önünde falan preposition'ları anlatıyorum bi su bi top var elimde anlattım konuyu hoca çok doğal ve basit şeyleri materyale dönüştürmen çok iyi dedi.
bende havaya girdim "hocam her şey materyal değil mi bu materyal işi çok basit gereksiz.." kaptırdım gittim. Sonuç: DD (aslında konuşmasam çok iyi notla geçerdim ama materyal hocasına öyle der misin? kaldık) :)))))

lise 3 deyiz düzey belirleme sınavına girdik dersanede bizim bi grup war 14 kişilik arkadas ortamı hadi dedik sınavın cevap anahtarını çalalım herkes ok planı kurduk operasyonu başlattık operasyonun ayrıntılarını anlatmıcam neyse sınavdan bz 14 kişi tam 300 aldık neyse bütün hocalar çok sevindi bize özel sınıf açtılar artık fen liselerindende üstündük 1 hafta geçti hocalar baktı biz bi *ok bilmiyoz olay anlaşıldı ama çok eğlenmiştik yaww ne günlerdi o günler

walla sınavda döktrsem belki normalde aldıımdn daa ii alırım,döktrmüyorum gene ff le kaldıım oluo:)

bide sinawa girmeden 30 alisim war, mukawemet II wizesi war ama girmedim sinawa notlar aciklanmis, millet 10-20 almis hep, ben 30 almisim

bu nasıl olms acaba ama bazen fasladan not werıolar onu farkettırmemek lasım gercekten...(((:)

Geri