ifrit
RuHaNi WaRliK
milletin yaptiklarini yazmislar okuduk, kendi incilerimiz dokelim dedim bende
benimde cok hosuma gidiyo boyle seyler yazmak
is guwenligi dersine ilk girisim we hoca kisa sinaw yapiyor
soru 1:is kazasi nedir?
el cewap:ilk kez derse gelip sinaw olmam bir is kazasidir
CC ile gectim
turk medeniyet tarihi
soru 1: medeniyet nedir?
el cewap:unlu sair mehmet akif ersoy`un dizelerine bakacak olursak, ``medeniyet dedigin tek disi kalmis canawar`` dir.
FF ile kaldim
kimya sinawi
soru:ciwa oda sewiyesinde neden siwi haldedir?
el cewap: Allah oyle yaratmis hocam, isine karismamak lazim.
CC ile gectim
mat 1 sinawi
soru: f(x)=..... ile werilen fonksiyonu x ekseni etrafinda bir tam tur dondukten sonra olusacak iz dusum alanin hacmini hesaplayiniz
ugrastim didindim bi yeri bulamadim, hocam burayida siz ekleyin artik dedim, eklemis sagolsun
DC ile gectim
bide sinawa girmeden 30 alisim war, mukawemet II wizesi war ama girmedim sinawa notlar aciklanmis, millet 10-20 almis hep, ben 30 almisim
finale girmeden gectigim ders oldu ama nasil oldu bende bilmiyorum
simdide bi bela war basimizda, adam sorunun cewabini tam yazanlardan puan kiriyor sen kopya cekmissindir diye, 70lik kagidima 30 werdi nasil yaptiysa
benimde cok hosuma gidiyo boyle seyler yazmak
is guwenligi dersine ilk girisim we hoca kisa sinaw yapiyor
soru 1:is kazasi nedir?
el cewap:ilk kez derse gelip sinaw olmam bir is kazasidir
CC ile gectim
turk medeniyet tarihi
soru 1: medeniyet nedir?
el cewap:unlu sair mehmet akif ersoy`un dizelerine bakacak olursak, ``medeniyet dedigin tek disi kalmis canawar`` dir.
FF ile kaldim
kimya sinawi
soru:ciwa oda sewiyesinde neden siwi haldedir?
el cewap: Allah oyle yaratmis hocam, isine karismamak lazim.
CC ile gectim
mat 1 sinawi
soru: f(x)=..... ile werilen fonksiyonu x ekseni etrafinda bir tam tur dondukten sonra olusacak iz dusum alanin hacmini hesaplayiniz
ugrastim didindim bi yeri bulamadim, hocam burayida siz ekleyin artik dedim, eklemis sagolsun
DC ile gectim
bide sinawa girmeden 30 alisim war, mukawemet II wizesi war ama girmedim sinawa notlar aciklanmis, millet 10-20 almis hep, ben 30 almisim
finale girmeden gectigim ders oldu ama nasil oldu bende bilmiyorum
simdide bi bela war basimizda, adam sorunun cewabini tam yazanlardan puan kiriyor sen kopya cekmissindir diye, 70lik kagidima 30 werdi nasil yaptiysa