Sinan Engin V.S. Ali Reşat Çağan

Ali Reşat Çağan'mı menajer olsun yoksa Sinan Engin'le hezimete devam mı?

• Ali Reşat Çağan

Kullanılan: 14 53.8%
  • Sinan Engin

Kullanılan: 12 46.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

osmanbey

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar Beşiktaş için pek hayırlı bir insan olmayan Sinan Engin'e karşıyım Ali Reşat Çağan'ın Beşiktaş'a çok faydası olacağı inancındayım... Tabi Bu herkesin kendi görüşü... Şimdi sizin seçiminizi bekliyorum...

ALİ REŞAT ÇAĞAN

Ali Reşat Çağan 1954 yılında Balıkesir'de doğdu. Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulundan mezun oldu.
1977 yılında futbol hakemlik hayatına başladı ve 1995 yılına kadar sürdürdü.Hakemliği bıraktıktan sonra 1995 yılında İngiltere'ye gitti. Manchester United ve Ajax spor kulüplerinde futbol kulüp yöneticiliği ve yapılandırması konusunda eğitim aldı.
1996 yılında Gençlerbirliği'nde genel menajerlik görevine başladı. Ankaragücü, Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor'da devam etti. 100. yılında Beşiktaş'ta Futbol Şube Danışmanlığı ve 2004-2005 yılları arasında İzleme Komitesi Sorumlusu olarak görev yaptı. Mehmet Ekşi hoca ile beraber BEFAM'ı (Beşiktaş Futbolcu Araştırma Merkezi) kurdu.
2005-2006 sezonu Kayseri Erciyesspor'da Genel Menajerlik yaptı. Bu sezonda Erciyesspor'a TSE kalite belgesi ve UEFA lisansı kazandırdı. Kulübün Tesisleşmesinin %90'ını sağladı. Sportif başarı olarak 40 puan topladı.

SİNAN ENGİN

4 Kasım 1964’te İstanbul’da doğan Sinan Engin, futbola 1974 senesinde Beşiktaşımız’ın altyapısında başladı.
7 yıl altyapıda oynayan Sinan Engin, ardından 1981 senesinde A Takım'a yükseldi. 1989'a kadar A Takımımız'da futbol oynayan Sinan Engin, Beşiktaşımız'dan ayrıldıktan sonra birinci ligde forma giymeye devam etti. Aktif futbol yaşantısının ardından bir süre antrenörlük ve milli takımlarda menajerlik görevinde bulunduktan sonra 2001 yılında Futbol Takımımız'da Menajerlik görevine getirildi. 100. yılımızda elde ettiğimiz Şampiyonlukta O'nun da büyük katkıları vardı. 2003-2004 sezonu sonunda görevinden ayrılan ve bu yıl (2007-2008) yeniden Kulübümüz'de görev yapmaya başlayan Sinan Engin, Futbol Takımı Genel Menajerliği görevini yürütmektedir..

ßaLıkéSirLiLeride ßaLıkéSiR'i de sewmem.. Sinan Enqin..​

memleket önemli dğeil beşiktaş ımiçin en hayırlısı kimse o benim için on numara adamdır. ama sinan engin in derhal yönetimle birlikte yokolmasını istiyorum

ALİ REŞAT ÇAĞAN ı tanımam etmem yorum yok. sinan işini iyi yapıyor

ALİ REŞAT ÇAĞAN ı tanımam etmem yorum yok. sinan işini iyi yapıyor

Ha Ha Ha gülüyorum sadece sana. Sinan işini iyi yapıyorsa neden şampiyon değiliz... Ali Reşat Çağan'ın Kayseri Erciyesspor genel menajeriyken kazandırdıklarına bak takıma... Nerde sinan??? Ayrıca Sinan Engin işine gelmeyenin ayağını kaydırmak istiyor Beşiktaştan.. Sinan Engini Sinan Engin yapan Sergen ve İlhan dı o zamanlar.. En son şampiyonluğu ne zaman gördük??? Ayrıca belirtmeden geçemiycem Ali Reşat Çağan'ın Beşiktaş için yaptıklarını 10 tane sinan engin olsa yapamaz.. İsim sadece...

eeth sinan engin işini iyi yaptıgı icin simdi yunanlıların tesekkürlerini kabul edioruz demi? Yeter Yıldırım Demirören Sinanıda al git!!

Reşat Çağanı Anadolu Beşiktaşlılar derneğinden tanıyorum.Hem düzgün bir insan hemde gördüğüm kadarıyla iyi Beşiktaşlı.Bende sinanın artık biran öncde en kısa zamanda Beşiktaştan gitmesini istiyorum

yönetim ve sinan engin istifa etmedikçe başarı hayal artık şerefli ikincilikleri bırakın şerefli üçüncülüklere bile sevinir hale geldik !

Sinan Engin Beşiktaşa ne kazandırdı
şunu şunu yaptı diyin susalım
Ali Reşat Çağan Erciyesspor da kendisini kanıtlamış birisi, görev kesinlikle onun hakkıdır

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3093424' Alıntı:
Sinan Engin Beşiktaşa ne kazandırdı
şunu şunu yaptı diyin susalım
Ali Reşat Çağan Erciyesspor da kendisini kanıtlamış birisi, görev kesinlikle onun hakkıdır

daha ne denir ?? helal baba...

Bu arada unutmadan söyleyeyim... Reşat ÇAĞAN hocamız ESKİŞEHİRSPOR un bugünkü kadrosunu kurmasında ve 1. lige yükselmesinde çok büyük rol oynamıştır....

Geri