Sinan Engin de gitti !..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
xndgs0.jpg

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın ardından Sinan Engin'in de istifası kabul edildi !.. Göreve Mustafa Denizli'nin gelmesinin ardından menajerlik sistemi kaldırıldı ve Engin de görevi bıraktı.
Lig TV'den Ömer Güvenç'in haberine göre Sinan Engin'in 2 gün önceki istifasını reddeden yönetim, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından menajerlik sistemini kaldırdı ve Engin'in istifasını işleme koydu.

Denizli'nin yardımcılıklarını Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın yapacak.

LigTv

Bir İstifa Da Sinan Engin'den!!!

Beşiktaş'ta, menajer Sinan Engin görevinden ayrıldı. Engin'in istifasıyla birlikte siyah-beyazlı kulüpte menajerlik sistemi de kaldırıldı.

36085.jpg

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam'ın ardından Sinan Engin'in de istifası kabul edildi.

Yeni teknik direktör Mustafa Denizli'nin isteği üzerine menajerlik sistemi kaldırıldı ve Engin de görevi bıraktı.

Engin'in 2 gün önceki istifasını reddeden yönetim, Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından istifayı işleme koydu.

SERGEN'E İZİN ÇIKMADI

Öte yandan Mustafa Denizli'nin yardımcılığına getirilmesi düşünülen isimlerden Sergen Yalçın'a Futbol Federasyonu'ndan onay çıkmadı.

Antrenörlük lisansını henüz almadığı belirtilen Sergen'in, bir süre PAF takımla çalıştıktan sonra A Takım için lisans alabileceği belirtildi.

Bu gelişme üzerine Sergen Yalçın'ın yardımcı antrenörlük görevine getirilemeyeceği öğrenilirken, Mustafa Denizli'nin yardımcılığını Tayfur Havutçu yapacak.

NTVSPOR
9 Ekim 2008 Perşembe

S.Yalçın ve S.Engin açıklaması

S.Yalçın ve S.Engin açıklaması

Beşiktaş'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli, Sinan Engin ve Sergen Yalçın konusunda da önemli açıklamalar yaptı. Yıldırım Demirören ile birlikte yaptığı basın toplantısında çalışacağı teknik heyeti tanıtan Denizli, ilk olarak Sergen Yalçın konusunda konuştu.

Sergen Yalçın ile birlikte yıllardır "hoca-futbolcu" ilişkisi içinde olduklarını hatırlatan Denizli, "Tektnik ekibimde, uzun yıllar birlikte çalıştığımız Sergen'i düşünmüştüm. Sayın başkanı yaptığım ziyarette bilgilendirdim, o da Sergen ismini olumlu karşıladı. Ama bir sorun vardı, Sergen'e onu sordum, "Kursu yeni bitirdin, prosedürlerde bir zorluk çıkar mı diye. Sergen bir mani olmadığını söyledi. Ama bugün prosedürün farklı olduğunu öğrendik. TFF buna imkan olmadığını söyledi. Sergen buyüzden yarın göreve başlayacak teknik kadroda olmayacak."

Denizli, görevi bırakan Sinan Engin'i de ikna etmeye çalıştığırı ama bunda başarılı olamadığını söyledi. Denizli, "Yaptığı hizmetlerden ötürü kulübüm ve kendim adına teşekkür ederim" dedi.

Denizli Tayfun Havutçu ve Stefano Moreno'nun teknik ekibinde olacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak : LigTv

sergen gelmeyecegını acıklamıs :D yanı oda yok

Gitti mi kovuldu'mu acaba farklı farklı haberler çıkıyor bildiğiniz gibi medyada hangisi doğru sizce ?

KALDI 1 HADİ BAKALIM OLUCAK OLUCAK!!!​
:durdurun:durdurun​

işte bu gercekten güzeL haber bjk için.......

bjkLiLer için bayram ediLecek bi gün.. Sinan Engin'in yokLuğu.. Gerçi Demirören ve kurmayLarı haLa iş başında ama..

Yönetimin taraftarın gözünü boyamak için aldığı bir karar
Ertuğrul SAĞLAM gitti gitmesine ama öyle bir gittiki yönetim bu ADAM gibi ADAM olmuş Hocanın gidişinin ağırlığını taşıyamazdı ve yinede idda ediyorum taşıyamıycak

Sinan Engin sadece ve sadece taraftarın gözünü boyamak için gönderilmiştir
İnşallah beşiktaş taraftrı şanına yakışanı yapar ve bu yönetimi yeni bir desibel rekoru ile evine gönderir..

Şu tüpçüden de kurtulabilsek :E

walla bjkliler için güzel bir haber
dedikleri gibi bir de başlarındaki başkan sıfatı olmayaan kişiden kurtulabilseler

Bakın Demedi Demeyın Sinan Engin Yine Bi Spor Programına Çıkar Nankörce Açıklamalar Yapar.Bunu Gecmişte Gorduk 2003den Sonra.İşte Burdaki Sorun O Acıklamalardan Sonra Onu Tekrar Kulube Menajer Olarak Alan Beyınsız Başkanımızda.Umarım Oda Gider Adam Gibi Bi Başkan Gelir.

çok şükür.Ama dedikodu yapıp tv gezeceğine bende katılıyorum

Geri