Sinan Engin: Bu adamın hastalığı Beşiktaş düşmanlığı

Clone_User

Banned
Reaction score
0
Sinan Engin: Bu adamın hastalığı Beşiktaş düşmanlığı

Beşiktaş menajeri sinan Engin, kendisine yapılan eleştirelerle ilgili konuştu. Kartalhaber'e açıklama yapan Sinan Engin, "Asılında ben uzun zamandan bu yana medyaya açıklama yapmıyorum ama bazen sabrım taşıyor. Çünkü ben de insanım. Zaman zaman çok ağır eleştirilerle karşı karşıya kalıyorum. Son 7 maçın 6'sını kazandık. Takımımız son oynanan Kayserispor karşılaşması haricinde çok iyi bir performans ortaya koydu. Şampiyonluk şansımız var. Ben iddia ediyorum fikstür avantajını lehimize çevirirsek şampiyonluğu kazanacağız" dedi.

Sinan Engin şöyle devam etti;

"Ancak bazı insanlar var ki Beşiktaş'ın başarısızlığından mutlu oluyorlar. Hele hele bir hasta adam var ki onu anlamakta zorlanıyorum. takımı ben yapıyormuşum, Beşiktaş'a zarar veriyormuşum gibi açıklamalar ve yazılar yapıyor. Bugünden bugüne kadar teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a karışmadım. Biz tekrar ediyorum; Ertuğrul Sağlam'la çok iyi anlaşıyoruz ve beşiktaş için gece-gündüz çalışıyoruz.
Allah herkese şifa versin ama bu abuk subuk yorumlar yapan kişinin hastalığı Beşiktaş düşmanlığı! O Beşiktaşlıları hasta diyor. Bizi yıpratma.ya çalışıyor. Onu herkes tanıyor o bir zavallı Beşiktaş düşmanı .Biz mi hep kötüyüz bu takımda hiç mi iyi birşeyler yapılmıyor? Allahtan Beşiktaş taraftarı onu çok iyi tanıyor ki artık yazılarına ve açıklamalarına değer vermiyor. Ben de ondan televizyon programında birlikte ekrana çıktığı meslekdaşlarına neler yaptığını açıklamasını istiyorum! Bize değil kendine aynada çok iyi baksın!"

Geri