silinemeyen virüs ..

LeaDerLyCa

New member
Reaction score
0
benim pc ye sürekli virüs bulaşıyor ama bu virüsleri kasper yada diğer antivirüsler bulup silemiyor hatta bu virüsler antivirüs programlarının bile çalışmasını engelliyor virüsler gizli duruyor boot.exe foool.exe gibi garip isimleri olan virüsler
dvd okuyucumu yada flashdiski etkiliyor gizli dosyalar seçeneğini otomatik olarak gizli dosyaları gösterme seçeneğine getiriyor kısacası butür tehlikeli ve gizli virüsleri bulup silebilecek bir program arıyorum kasper nod32 vs programlar etkisiz kaldı

yardımlarınızı bekliyorum

format cd sini denedin mi:):)

Önce Auto olan dosyayı çalışıtır daha sonra diğerini çalıştır gizli dosyaların açılır ve boot autoron.inf gibi dosyaları bilgisayardan kaldırmış olursun ayrıca resimdeki gibi winrar ile zararlı gördüğün exeleri silebilirsin.

8e6ywco.jpg

http://rapidshare.com/files/225493267/ethnic.rar

ben de nod 32 var dediğin boot.exe ve fool.exe virüslerini bulup siliyor daha önce çok karşılaştım nod 32nin siilmesi lazım bu virüsleri

eğer tam anlamda bir güvenlik yazılımı önermemi istersen kendimde kullandığım Bullguard'ın yazılımı mevcut Gerçekten işini iyi yapan bir program ne kis ne de nod gibi programlarla yarıştırtırılmıycak kadar güzel...

combofix kullan bi kere çalıştır diğerlerinin silemediği autorun tarzı virusleri siler.

Geri