silinemeyen klasor!!

crazy1481

New member
Reaction score
0
arkadaslar bi arkadasın pcsine uzaktan baglandım o arkadas pc ile alakalı bişi bilmez inanın uzaktan baglanma programını bile 1.5 saatte kurdurabildim o arkadasın pcsinde masaustunde klasor var ve o klasor silinmiyor guvenli modu anlatmayı denedim ama basaramadı yanına gitme sansımda su anlık yoq
kısacası o arkadasın masa ustundeki klasoru nasıl yada hangi programla silerim (uzaktan erisimle)
saygılarımla....

http://www.sharebigfile.com/file/177159/lock-exe.html sayfasından unlocker i indirip kursun, key veya password istemez. kurduktan sonra o dosya üstüne sağ tıklayıp UNLOCKER diyoruz. Açılan pencerede hiçbirşeyi değiştirmeden LOCK ( kilidi Aç) düğmesini tıklıyoruz. daha sonra yine sag tıklayıp sil diyoruz ve siliniyor.. umarım işe yarar..

http://www.sharebigfile.com/file/177159/lock-exe.html sayfasından unlocker i indirip kursun, key veya password istemez. kurduktan sonra o dosya üstüne sağ tıklayıp UNLOCKER diyoruz. Açılan pencerede hiçbirşeyi değiştirmeden LOCK ( kilidi Aç) düğmesini tıklıyoruz. daha sonra yine sag tıklayıp sil diyoruz ve siliniyor.. umarım işe yarar..

saol dostum senin verdiğin lik arızalı cıktı ama ben o adla googleden proyu buldum bi bakalım iş gorecekmi
eline sağlık

eğer bilgisayarda o kadar acemi ise bu işi iyi bilen birilerini çağırmasını tavsiye ederim..

ΜεтάĻïڪţ;3653562' Alıntı:
eğer bilgisayarda o kadar acemi ise bu işi iyi bilen birilerini çağırmasını tavsiye ederim..

tavsiye uzerine ben gittim uzaktam erisimle pcsine ama dosya masa ustunde smd den del c... yazmak ise yaramıyo arkadasın verdiği unlocker prosu da eylem yok yazıyo eylemden sili secince program hata veriyor anlamadım neden silinmiyor
masaustunde silinmeyen programı nasıl silerim arkadaslar bilen varsa yardım lutfen
denediğim yollar 1. unlocker programıyla 2 calıstır cmd del 3 dosya ozelliklerinden sahibi kısmından sahibini pc adı da sectim
3 yol haricinde bi bildiği oan varsa lutfen arkadaslar
saygılarımla

Geri