s.a arkadaşlar benim bundan 6 ay önce başima hiçte hoş olmayan bir silahla tehdit olayi geldi ama konu benle alakali değil biz 4 kişi idik arakadaşlarimizdan birinin takintisi sonucu başima geldi bu olay bizi arabayla alip tehdit eddiler bizde 4 müz şikayet ettik karokola büğün mahkeme kağiti geldi kağit gelene kadar olay aklimda bile yoktu unutmuşum 
neyse ben kendi şikayetimi geri almak istiyorum gelen kağitta tanik sifati ile çağriliyorum mahkemeye cmk 233 madddesi yüzünden mahkemeye filan gitmesem oluşan masraflari ödeme gibi bir durum oluyor şikayet geri alincada olurmu ne kadar olur neden aliyon dersen zaten adamlarin benle bir ilgisi yoktu mahkemeyle ugraşamam 1-2 kere gitmişliğim var ortamini hiç sevmiyorum davada adim bile geçmese iyi olur.
zaten başimda bir sürü dert var onla ugraşamam bilgisi olan arkadaşlar cevap bekliyorum.
mahkeme 2 ay sonra
neyse ben kendi şikayetimi geri almak istiyorum gelen kağitta tanik sifati ile çağriliyorum mahkemeye cmk 233 madddesi yüzünden mahkemeye filan gitmesem oluşan masraflari ödeme gibi bir durum oluyor şikayet geri alincada olurmu ne kadar olur neden aliyon dersen zaten adamlarin benle bir ilgisi yoktu mahkemeyle ugraşamam 1-2 kere gitmişliğim var ortamini hiç sevmiyorum davada adim bile geçmese iyi olur.
mahkeme 2 ay sonra