sil herkeste aktif yardım

ysn13

New member
Reaction score
0
dün msn.com uzantılı yeni bir adres aldım ve herkesi ekledim
yaklaşık 15 arkadaşımın davetimi kabul ettiğine eminim ama
herkeste sil seçeneği aktif bunun çözümü nedir acaba

araçlar > seçenekler tıkla soldaki listeden gizlilik tıkla ve orda karşına 2 pencere çıkacak izin verilenler ve verilmeyenler o pencerelerin altında başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar diye bi yazı vardır onun yanındaki kutu işaretli değilse işaretle sorun ordan kaynaklanıyorsa çözülecektir..

dostum öncelikle saol
ama söylediin yer donuk bi şekilde duruyo
tik işaretlenmiş gibi dursa da
tiki kaldırmam ya da eklemem mümkün diil
bilmem anlatabildimmi

ya bu sorun çok kişide var netten araştırdıım kadarıyla
bi çözümü olan yok mudur

arkadaşlar yok mu bi çözümü olan fıttırıcam

msn.com ve hotmail.com uzantılı 2 adres daha açıp denedim
aynı sorun orda da var
bu sistemle alakalı bi sorun olsa gerek
yardımcı olabilcek kimse yokmu

ulaş dışındaki alakazılığa teşekkürler
bi siteden alıntı yapıcam ki aynı sorunu yaşayanlar bilgilensin
çözüm şuan yok ama okumanızda yarar var

Son birkaç gündür msndeki kişi listelerinde oluşan problemler ile ilgili sorular almaktayız.

-Bu sorulardan birincisi messenger live plus gibi ek parti program kullanan arkadaşlarımızdan gelmekteydi. Yaşadıkları sorun ise özellikle son bir aydır ekledikleri kişilerin listelerinde olmalarına rağmen kişi listesi temizleyicisi (aslında gereksiz bir bölümdür ama insan merakı işte giden gitsin kalan kalsın değil mi?) kısmında listeye ekli olamadıkları şeklinde (hayır olarak) gözükmeleriydi ki bu eklenen kişiler gizlilik kısmında da silinebilir olarak gözükmekteydi. Arkadaşlarımızdan gelen ana soru: “Peki listesinde gözükmediğimiz halde bu kişilerle nasıl konuşabilmekteyiz?” şeklindeydi.

UYARI ve CEVAP: Bu sorunun kaynağı Windows’un server sisteminden kaynaklanmakta. Özellikle yeni sürüm Windows live Messenger kullanan arkadaşlarımızın başına sıklıkla gelmeye başladı. Messenger plus ile alakalı bir sorunda değildir. Kişi listenizin ve maillerinizin barındırıldığı alanlar (serverlar) ile alakalı bir sorundur. Sorun ile alakalı olarak Microsoft’a birçok mail yollandı. Çözümünü beklemekten başka şansınız şu anda bulunmamaktadır. İşe yarar bir çözüm oluştuğunda sitemizden sizlere en kısa duyurulacaktır. Kişi listesi kısmını sıklıkla kullanan arkadaşlarımız bir süreliğine o kısmı dikkate alıp işlem yapmasalar iyi olur. Çünkü liste yüzünden yanlış bilgi alma ihtimalleri yüksektir.(Yanlış karar alıp arkadaşlarınızı silebilirsiniz.)

Geri