Siirt'te Bir Terörist Teslim Oldu

W.PiTToN

W.C.ConsuAllen
Reaction score
0
siirt-te-bir-terorist-teslim-oldu-4-2934922_3062_300.jpg

PKK'nın Kuzey Irak Haberleri'>Irak'taki kamplarından eğitim gören bir terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

PKK'nın Kuzey Irak Haberleri'>Irak'taki kamplarından eğitim gören bir terörist, ailesi ile yapılan ikna görüşmeleri sonucu, örgütün dağ kadrosundan kaçarak, Siirt'in Pervari İlçesi'nde güvenlik güçlerine teslim oldu.

Siirt Valisi Musa Çolak, bölücü terör örgütünün Irak Haberleri'>Irak'ın kuzeyi'ndeki kampında eğitim gören bir teröristin, ailesi ile yapılan ikna görüşmeleri sonucunda PKK terör örgütünün dağ kadrosundan kaçarak, 16 Ağustos 2011 günü akşam saatlerinde Pervari İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim olduğunu belirtti.

Vali Çolak, çeşitli şekillerde kandırılan bütün teröristlere de çağrıda bulunarak, devletin adaletine ve hoşgörüsüne sığınmalarını istedi. Dağa çıkarak hiçbir sorununun çözülemeyeceğini vurgulayan Vali Çolak, çocukları kandırılan ailelere de büyük görevler düştüğünü ifade ederek, devletin terör sorununun üstesinden gelecek Güce ve kararlığa sahip olduğu kaydetti.

Vali Musa Çolak, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla da terörle mücadele çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini sözlerine ekledi. - Siirt
Doğan Haber Ajansı [2934922] Haber Yayın Tarihi : 16.08.2011 23:50

Ekli dosyalar

• 000.jpg
    000.jpg
    83.7 KB · Görüntüleme: 1,205
Geri