Siirt'te askerlik yapanlar buraya

ajan0007

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar askerliğini Siirt'te yapanlar varsa buraya bir şeyler yazsınlar,bakarsınız ortak bir şeyler buluruz...

Ben 1994 de Siirtteydim 2 ay il jandarmada daha sonra Eğlence jandarma karakolunda...Şeyh Ömer dağının eteğinde bir karakolumuz vardı...Çok güzel bir yerdir...Botan nehrinin kenarında....Groborze,grogorhi tepeleri ve kamayhumayhi deresi diğer tarafta....Çok özlüyorum aslında...O zaman ne zaman bitecek derdik ama şimdi orda olmak için neler vermezdim...Tabii şartlar çok iyi değildi ama arkadaşlık çok iyiydi...Belki Eğlence de askerlik yapmış biri denk gelir burda

Şehitler Ölmez (Unutulmayanlar) Bu vatan için, bizlerin refahı için hayatlarını kaybetmiş kardeşlerimizin bölümü. kusurabakma ama toplanma kampı değil

Ben de güneydoğuda savaştım...Ve ölmeden yaptım bunu...Toplanma kampı yakıştırman çok çirkin...Refahımızı da sadece şehit olanlar sağlamıyor...Askerliğim boyunca katıldığım görevlerde ve kaldığım karakollarda 13 arkadaşım şehit oldu...Birinde daha acemi birliğinden yeni dağıtım olan 3 asker karakola varmadan kaybedilmişti...Pervari Doğanca Karakolu...Ben burda belki o günleri benimle paylaşan birileri çıkar diyerek konuyu açtım ...Eğer çıkarsa da buna çok sevinirim...

Slm Bende DoĞancada 92-94 Yillarinda Bulundum 94 Yilinda DoĞancadaymiŞsin Osmanİye Taburuyduk Bİz Sende Ayni Bİrlİktenmİsİn Yoksa Bİzden Sonrakİ Bİrlİkmİsİn Merak Ettİm AÇikcasi

bende 96/2 doğanca karakolunda askerlik yaptım

Ben de Şırnak Beytüşşebap ta yaptım asteğmen olarak da,aslında mesele nerde yapıldığı değil nasıl yapıldığı ve daha da önemlisi bu vatan borcundan kaçmadan gururla şerefle sevinçle yapmaktır ... :clap
( Askere gitmemek için sahte çürük raporu alanlar,yurtdışına kaçanlar hatta işaret parmağını kestirenlere ithaf olunur !!! :mad:)
:goz:

arkadaşım mrh benede 92/94 Yılları arası doğancada bulundum 15 ay 1/39 mknz.pyd taburu osmaniye karargah bölüğü telsizcisiydim taburun sen 1 blk mü karargahmı

slm bende 92/94 yıllarında ordaydım osmaniye taburu msn verebilirsen konuşalım kendine iyibak

Arkadaşlar ben kısa dönem olarak Siirt il jandarma komutanlığına gidiyorum. Nasıldır oralar, nelerle karşılaşıcaz, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

doğancada kalan çok kişi varmış...beni de oraya yollamak istemişlerdi ama ben gitmemiştim...telefona elektirik yok demişlerdi..nişanlıydım o sıradada dedim ya en iyisi başka karakola gideyim...siirtliler iyi insanlar asker olacaklar hiç düşünmeyin çok güzel yerler..yeter ki nöbette uyumayın..görevini eksiksiz yapan askere bir şey olmaz..unutmayın düşman sadece daha tecrübeli ama beyinsizler...akıllı asker çok rahat gider gelir...

arkadaşlar bende 1986/4 tertip olarak gittim siirt doğancada askerlik görevimi tamamladım.orda askerlik yapanlar bana ulaşsınlar.kendinize iyi bakın

sevgili dostum.bende.1\39. m.k.n.z osmaniye.askeriyim.vede.doganca.da.bulundum.sora.görendoruk.a.gittim.ben.benimle.yazışırsan.sevinirim. 1973\4.okay.gümüş.emı[email protected]

selam.arkadaşlar.bende.dogancada.bulundum.1\39 m.k.n.z.osmaniye.askeriydim.sonra.görendoruka.gittik.1973\[email protected]ümüş

selam.arkadaşlar.bende.dogancada.bulundum.1\39 m.k.n.z.osmaniye.askeriydim.sonra.görendoruka.gittik.1973\[email protected]ümüş

73\4.tertip.dogancada.bulundum.1\39.tab.sora.görendoruka.gittik.yazış[email protected].

bende 89/2 olarak doğanca da askerlik yapıoyorum şu anda izindeyim 6 ay daha doğancada bulunucam bu arada emniyet tepesindeki çelebiyide yapan 79/2 ler e slm biz orayı yıkıp yenisini yaptık :)

Geri