Sigaranin Zararlari

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
İndireceğiniz Ödev ya da Tez'in Mini Özeti ...

Dünya sağlık örgütü istatistiklerine göre dünya ülkelerinin birçoğunda en çok rastlanan ve en çok ölüme yol açan nedenler arasında ilk sırayı akciğer kanseri alıyor. Son 40 yılda yüzde 250 oranında artış gösteren akciğer kanserine sadece ABD'de her yıl 160 bin kişi yakalanıyor. Türkiye'de ise her yıl 30-40 bin kişide akciğer kanseri görülüyor.
Bir başka araştırmaya göre akciğer kanserinin yüzde 85'i, kronik bronşitin yüzde 75'i, kalp hastalıklarının yüzde 25'i sigaradan kaynaklanıyor. Uzmanla...

Ekli dosyalar

• hackhell_bilim_35.zip
    130.3 KB · Görüntüleme: 71
FLeTCh' Alıntı:
ah sigara ah bırakamıoyorum help pls :(

BENDE BIRAKAMIYORUM :( BAZEN ÖYLE Bİ OLUYOR Kİ NEFRET EDİYORUM KENDİMDEN SİGARA PAKETİNİ ATIYORUM .....BU ŞEKİLDE ÇOK OLDU EN FAZLA 2 GÜN DAYANA BİLDİN .... DARK BUGÜN ÇOK YARARLI BELGELER VERDİN BUNLARI TEK BİR BAŞLIK ALTIN TOPLASAN DA ULAŞMAMIZ DAHA KOLAY OLSA SENİN HIZINA YETİŞEMİYORUZ VALLA ... ELLERİNE SAĞLIK YİNE ORTALIĞIN TOZUNU ATTIRDIN :clap:

Ödev & Tez bölümü için zaten özel planlarım var türkiyede bu bılgılerı para karsılıgı veren sıtelere gıcıgım var o yuzden o sıtelerdekı tum dokumanlar bundan sonra Hackhell da ucretsız olarak yayınlanacak... Hackhell Ödev & Tez ve dersler konusunda da paylasım ve bılgı acısından Turkıyede tek olucak ....

Dark_Angel' Alıntı:
Ödev & Tez bölümü için zaten özel planlarım var türkiyede bu bılgılerı para karsılıgı veren sıtelere gıcıgım var o yuzden o sıtelerdekı tum dokumanlar bundan sonra Hackhell da ucretsız olarak yayınlanacak... Hackhell Ödev & Tez ve dersler konusunda da paylasım ve bılgı acısından Turkıyede tek olucak ....

Bu çok iyi olur dark bende o siteleri sevmiyom zaten.. insanlara öğretmek için yada bilglendirmek için para istiyolar... :mad: :mad:

şimdi burda herşey bedava ve buda bir atılım... işte yine hackhell farkı... :clap: :clap:

Dark_Angel' Alıntı:
işte hackhell işte dark angel farkı burdan parayla ödev yapan site ve kişilerin alayına isyan(rrrr) teşekkürler dark angel :)

Gerçekten Süpersin DARK Ellerine sağlık ustam boş zamanlarımda bunları okuyacağım hep.

çok teşşekkür ederim ellerine sağlık bi daha sigara içmicem

benım sıgara ıle ılgılı tez hazırlamam gerek bana daha ayrıntılı bılgıye ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım bana cevap yazarsanız sımdıden tesekkur ederım

bende bırakamıom arkadaşlar ah bir bıraksam varya dünyalar benim olacak ta kaderin gözü kör olsun beaa bir ara biraktım 2 ay bıraktım da geri başladım tühh keşke içmeseyim :(

ii kı kullanmıyom ne olurdu halim:)

Geri