Sigara Paketinin Üzerine Ne Yazılsa Sigara İçmeyi Bırakırsınız?

sigara icenler Zaten hep 2. sınıf vatandas olarak gorunuyor trenlerde en son vagonda hapsedilirler otobuste sigarayı cebinde gorseler Bagrırlar evlerde hic kimse icmeni istemez kışın buz gibi havada balkonda içmek zorunda kalırsın vs vs...

bu boyle uzayıp gidiyo Ama en onemlisi SAğlıgı mahfediyor

Ben icmiyorum Ve Mutluyum =)

Otlakcıları çoğaltmak lazım.anca o zaman bırakırım :)

yasakLar kötüLükLer cazip geLyo beLki de :D daha inandırıcı oLmaLıLar.. paketLerden birine siyanür enjekte ettik diye fiLan :p öLdürmeyen ALLah öLdürmüyo :)

türk milleti kadar uçkuruna düşkün bir millete; "sigara cinsel iktidarsızlığa yol açar" ibaresi bile etkilemediyse başka ne ederki acaba? =))

Eskiden sigaraların üstünde öyle yazı falan yoktu.Şimdi yazılar konmaya basladı ve ilk aldığım paket "Hamile iken Sigara İçmek Bebeğe ve Kendinize Zarar Verir" yazıyordu.bden haa o zaman beni ilgilendirmiyor diyerekten paketi açıp içmeye başlamıştım :)

Sigarayı içiyorum.Bırakmak istiyorum ve denedim olmadı.Kısacası ne yazarlarsa yazsınlar pek bi şey olacağını sanmam..!

yaa bizim milletimiz o resimlerden dolayı sigarayı içmeye devam eder aa ne güsel resim fln der alır o sigarayı heheheh

Geri