sigara içerken yakalananlar!!!

saureus

New member
Reaction score
0
genelde sigara içenlerin ilk başladıkları dönemlerde anne-babaya yakalanma durumları olmuştur,bakalım kimler nasıl-nerde yakalanmış kimlere?

sene 2001di ramazan ayında alt katta dedemlerde yemekten sonra üst kata bizim eve çıktım sigara içmek için kardeşime de tembih ettim aklımca adam akıllı bak eğer biri gelirse çaldır cepten beni falan diye,neyse çıktım yukarıda balkonda içiyorum sigarayı üç beş nefesden sonra balkon kapısına bi döndüm ki babam elinde tencereyle bana bakıyo,benden beklenmicek bir pişkinlikle attım sigarayı açıp balkon kapısını aynen şulaf:alıyim baba tencereyi sen yorulmuşundur şimdi:durdurun

Ben tek tük içiorum ama henüz daha yakalanmış deilim..
Geçenlerde bi aptallık yaptım;
Akrabalar toplanmış bizde otururken saati merak ettim.
Bi cebimde telefon diğer cebimde kaptan black paketi var..
Telefonu çıkarmak için elimi cebime götürdüm dalgınlığıma gelmiş sigara paketini çıkardım..
Sigara paketini okadar kişinin arasında cebimden çıkardığımı farkedince kan beynime sıçradı resmen paketi nasıl geri soktuğumu hatırlamıom..;)
(Paketi gören oldumu onuda bilmiorum)
Ogün bugündür saati merak etmiom=)

sokakta yürüom elimde sigara tam sigara bitti attım köşei döndüm döndüğüm gibi babam karşımda şok oldum sanielik olay ama görseydi walla zıçardı bana :D

AsS@SsiN' Alıntı:
Ben tek tük içiorum ama henüz daha yakalanmış deilim..
Geçenlerde bi aptallık yaptım;
Akrabalar toplanmış bizde otururken saati merak ettim.
Bi cebimde telefon diğer cebimde kaptan black paketi var..
Telefonu çıkarmak için elimi cebime götürdüm dalgınlığıma gelmiş sigara paketini çıkardım..
Sigara paketini okadar kişinin arasında cebimden çıkardığımı farkedince kan beynime sıçradı resmen paketi nasıl geri soktuğumu hatırlamıom..;)
(Paketi gören oldumu onuda bilmiorum)
Ogün bugündür saati merak etmiom=)

:D çok komik olmuş :D

ben taaaa ılkokulda yakalnmıstım ama ne dayak yedım yaw onu bır Allah bırde ben bılırım :D

ama asıl komedı bızım amcaoğluna olmus kadıkoyde okulu kırmıs gezıyorlarmıs yakmıslar denıze karsı bır sıgara kafasını cevırmıs bırde bakmıskı babası agzında da sıga
- eeee baba yaw arkadaş içicek onun sigarasını yaktydımdı eeee
-- Senın arkadaşının eli yokmu lan hayvan herif
tabi kadı koyde pek bısey olmuyor ama evde akşam olan partıyı de siz tahmin edersiniz Kanımca:D:D:D:D

Geri