sifresini bildigim maili nasil okurum

hedergecti

New member
Reaction score
0
arkadaslar baslik biraz sacma oldu ama isin sekli su.

bilgisayara attigim keyloger sayesinde kurbanin sifresini aldim,ancak benim iste oldugum zamanlarda nete giriyor kendisi.dolayisi ile aksam ben onun emailini actigim zaman mesajlari silmis cop kutusunuda bosaltmis oluyor.

bana bu konuda nasil yardim edebilirsiniz acaba?
kurbanin e-maili yahoo dan

simdiden tesekkurler

hocam sen ne yapmak istiyorsun açıkça yazarmısın bi zahmet

soyle aciklayayim ayni bilgisyari kullaniyoruz bilgisayara sentinel diye bir program yukledim.aksam geldigimde ev arkadasimin mail sifresi bendeydi :) ancak kendisi gece calistigi icin mail adresinde benim yazismalarini takip etmek istedigim ortak arkadasimizin maillerini siliyor devamli veya forwardliyor baska bir mail adresine o mail adresi de calistigi isyerinin ve devamli oradan bakiyor.benim istegim ikimizinde ortak arkadasi olan kisiden ona gelen mailleri okumak.

hedergecti' Alıntı:
soyle aciklayayim ayni bilgisyari kullaniyoruz bilgisayara sentinel diye bir program yukledim.aksam geldigimde ev arkadasimin mail sifresi bendeydi :) ancak kendisi gece calistigi icin mail adresinde benim yazismalarini takip etmek istedigim ortak arkadasimizin maillerini siliyor devamli veya forwardliyor baska bir mail adresine o mail adresi de calistigi isyerinin ve devamli oradan bakiyor.benim istegim ikimizinde ortak arkadasi olan kisiden ona gelen mailleri okumak.

eğer arkaşının şifresini öğrendiğin maili hotmail ise:

outlook da o maile bi hesap aç ve outlook express de araçlar/ileti kuralları/posta

sekmesinden yeni posta kuralı de orda 1. maddede en üsttekini seç(iletinin

kimden satırı kişi adını içersin) 2. maddede kişi adlı kişiye ilet i seç 3. madde de 1

ve 2. maddede yaptıklarını belirle inş. hotmail veya msn dir mail de boşuna

yazmamışımdır kolay gelsin:)

mcerdem' Alıntı:
eğer arkaşının şifresini öğrendiğin maili hotmail ise:

outlook da o maile bi hesap aç ve outlook express de araçlar/ileti kuralları/posta

sekmesinden yeni posta kuralı de orda 1. maddede en üsttekini seç(iletinin

kimden satırı kişi adını içersin) 2. maddede kişi adlı kişiye ilet i seç 3. madde de 1

ve 2. maddede yaptıklarını belirle inş. hotmail veya msn dir mail de boşuna

yazmamışımdır kolay gelsin:)
emek vermissin cok sagol ama mail adresi yahoodan baskasinida kullanmiyor :hhuzgun

Geri