SIEMENS kullanıcıları mesajları bedavaya getirin...

tigin_alporu

New member
Reaction score
0
Eski bir siemens kullanıcısı olarak size mesajları bedavaya getirmenin yolunu açıklayacağım yalnız tek ricam bi teşekkür butonuna basın be....

Şimdi arkadaşlar Siemens telefonlarda mesaj gönderdiğiniz zaman eğer telefonunuz çeken bir yerdeyse yani çekmeyle ilgili bir problemi yoksa şunu yapın...

Mesaj gönderdiğinizde ekranınızda iki telefon arasında bir möeektup iki kere gider gelir.İşte ilk gidip gelmesinde mesajınızı uyduya gönderiyor.İkinci gidip gelmedeyse kontör düşme onayı veriyor. Eğer zamanlamayı tutturabilirseniz hemen ilk gidip gelmeden sonra no tuşuna basarak iptal edin.O sırada mesaj gitmiş olacak ancak kontör düşme onayı verilmemiş olduğundan kontörünüz düşmemiş veya mesaj bedeli faturanıza yansımamış olacaktır.

(Not: Açık kapanmadı diye biliyorum.Eğer kapandıysa bilgilendirirseniz sevinirim)

Önemli değil canım ama bi teşekkür et butonuna basın yeter. :)

ihtimali yok....

kontor düşme olayı tlf ile ilgili değil, sebeke ile ilgilidir....

sen istedigini yap telefona, eger numarandan sms gittiyse, sistemden kontor düşecektir.

m_y'ye katılıyorum.e ona bakarsan bu senin dediğin işlemi diğer tel.ler üzerindede yapabiliriz.mesela nokia cep tel.ini warsayalım.msjı gönderirken sağ üstte gönderilio işareti çıkıyo.onun gönderme süresi sabittir.bu zamanın yarısı uydu'ya gidiosa diğer yarısındada kontör hesaptan düşülüosa gönderme zamanının tam yarısındayken tel.in bataryasını çıkartalım.bu şekildede kontörün gitmemesi lazım.açıkçası bana biraz boş bi forum gibi geldi tigin_alporu.benim tel.im nokia 3650.eğer siemens'te yada diğerlerinde böle bi özellik warsa özür dilerim teşekkürde ederim.ama pek sanmıom.eğer o olursa benim dediğimde olur.o zmnda sen bana teşekkür edersin ok?;)

Arkadaşlar eskiden kullandığım için yazdım ben kullanıyordum yani. Nokia'nın olayını bilmiyorum yani ne kadar sürede uyduya gidiyor ne kadar sürede kontör düşme onayı gönderiliyor.Ama siemenste dediğim durum vardı.Az kullanmadım yani ... :) Yinede bi deneyin derim...

aman denemeyin doğru kontor başt gitmiyor 25 dakka sonra 2 katı gidiyor.ve sunu söylüyeyim no tusuna bassanda işlem devam ediyor.hatta süre uzunlasıyor ve 2 katı kontor ha 1 dk sonra gitmiş ha 25 dakka sonra ama yok illada denicem diosanız buyurun telefon sizin kontor sizin :)

CeZza' Alıntı:
aman denemeyin doğru kontor başt gitmiyor 25 dakka sonra 2 katı gidiyor.ve sunu söylüyeyim no tusuna bassanda işlem devam ediyor.hatta süre uzunlasıyor ve 2 katı kontor ha 1 dk sonra gitmiş ha 25 dakka sonra ama yok illada denicem diosanız buyurun telefon sizin kontor sizin :)

süper konusma yapmısın yaa soledıklerınde dogru arkadasım denedı gordu .... :)

evet gordum yandı yandı 10 konmtor hackhell için yansında.yani millet yapmasın bu hatayı .affedilemez.belki son kontoru var sevgilisine msj atacak ne yapcak peki suçlu sen olursun ama olsanda birsey olmazki arada kaynayan deneyen olur :D

yok abi olmuyo o olayyyyy

ewt arkadaşlar böyle bir şey vardı 2001 yada 2002 tam hatırlamıyorum ama bende yaptım.çok sayıda mesaj gönderdim hiç kontörüm düşmüyordu ama bu açık kapatıldı.

saol kanka eline sağlık denemeye değmez ama genede emeğe saygımız war

Geri