SickDreTh
Altın Üye
- Reaction score
- 0
azonce kulaklarım cınladı bende kım kaydı acaba gene demıstım megersem senmısınsenın konuma yorum yazdıgını gorunce zaten ılk defa buraya korkarak gırdım acaba gene ne dedı dıesaka bı yana pasaklı sende bana hak ver bu bolume bole resım koyulur daa arka sayfalarda dj akman resımlerı var:saskin sence onlarmı bunlarmı korku bolumune koyulur...PaSaKLI' Alıntı:pori bide dikkatlice baktin mi yaaa :S
ay SickDreTh sana bisiy diyemiyorum artik :saskin
sen daa bakmadın benım basvuruya bılmem farkındamısın:saskin haManigatöR' Alıntı:kanka herzamanki gibi dehşetsin yaa ayh kusacam
guzel ve yerınde bı yorum saolasın dostum..cagdas1947' Alıntı:Harika ve bi o kadar da iğrenç çalışmalar ama güsel ya midem iyice bi kalktı.İyi oluyo bööle resimlere bakmak insan haline şükretmesini öğreniyor.Teşekkürler dostum.Çalışmalarının devamını beklediğimi söyleyemiyeceğim bunlar bana bi 10 yıl yeter çünkü.:goz:
Elime koluma aldığım nefesime herşeyime şükrediyorum.Yola geldim ulen walla bi ara bi intihar filan düşünmüştüm bööle hayattan bi bezmişlik vardı ama onlardan şimdi eser kalmadı.Bu korku bölümünün mantığı sanlıdığı gibi düz ve insanların içini kaldırmak için değil bence sadece.İnsan yaşadığı günler için Allah'a şükretmesini bir kez daha şükretmeyi öğreniyor.
KOCAMAN TEŞEKKÜR.EMEĞİ GEÇEN TÜM DOSTLARA...(psikopatlar hariç tabi ki:durdurun )
şaka şaka..:goz: