Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyine kasıyo birader alayı hile bunun..wall var zaten duvardan vurmalar..kör olmuyor..bombayı uzaktan çekiyor..her türlü hile var bu adamda....nerden biliyorum diyorsan ben de sana bi video yapayım gör bakalımhile yapandan hileci anlar
Tüm yorumları okudum ve gülme krizlerine tutuldum gece gece ...Beyler dünyadan haberiniz yok galiba ? Bu videodaki o güzel sahneler sadece 1 kişiye ait değil.Tüm maçlarda çekilmiş ve hile olması imkansız bir ortamda oynanan maçlardan alınmış görüntüler bunlar.En basit örneği WGC turnuvasında atılan hslerin görüntüleri bile var.Hile diyenlere birkez daha söylüyorum , lan game de oynanan maçlardan alınmış görüntüler bunlar !.. ( Bir konuda haklısınız evet ... O da pc leri çok sağlam )
Hayatı Yalan,Cfg Si Sağlam,Ayarlanmış.Arkadaşlar Bizim Mermimiz 3 mermıden sonra sekiyor bunda sekmiyor? Awp yle yaptıklarını gördünüz adam duvara ateş ediyor hs.Bu kadar Da olmaz olamaz!.Spawn da bile böyle şeyler yok!Cfg sini bana verse bende king olurum .SerkaN Abi Sende Bi Video yapta Millet Klip görsün arkadan da Fark Varı Ver Bak neler Oluyor
Adam Bombayı imha ediyor Ayağa KAlkıp Yürüyor bomba imha oluyor yok artık