Siberkalbim.com DAting Pro

dostpartner

New member
Reaction score
0
arkadaslar kurulumu nasil yardim edermisiniz

ne bu ya?bir aciklarsaniz sevinirim..slmetle kuruntu

ama tr dil dosyası yok onu nasıl yapıcas madem bir iylik yaptınız devamını bekliyoruz arkadaşlar emeğinize teşekkür ederim

bu demo

arkadaşlar site reklamından başka bişey değil. dostpartner nickli ark belki bunu düşünerek hareket etmemiş olabilir bilemiyorum. verilen indirme linkindeki exe dosyası demodur. reklamı yapılan sitedeki scriptte eski versiyon. exe dosyasındaki demo çok güzel fakat henuz kırılamadı boşuna indirmeyin yenisini bekleyin. adı geçen sitenin sorumlusu arkadaş bu scribti vericem diyerek insanları boşyere uğraştıryor. bu konuda tecrübeliyim. adı geçen site dediğim gibi eski sürüm. yenisini beklemenizi tavsiye ederim. prowl nikli arkadaş yakın zamanda yeni sürümünü yükleyebileceğinden bahsetmişti... fakat bekleyemem diyorsaniz eski versiyonu bu forumda mevcut dating pro başlığı adı altında bulup indirip kurabilirsiniz.türkçe dil doyasını istiyorsanız bişekilde bulup size yardımcı olmaya çalışırım.

saygilar

orionrain' Alıntı:
arkadaşlar site reklamından başka bişey değil. dostpartner nickli ark belki bunu düşünerek hareket etmemiş olabilir bilemiyorum. verilen indirme linkindeki exe dosyası demodur. reklamı yapılan sitedeki scriptte eski versiyon. exe dosyasındaki demo çok güzel fakat henuz kırılamadı boşuna indirmeyin yenisini bekleyin. adı geçen sitenin sorumlusu arkadaş bu scribti vericem diyerek insanları boşyere uğraştıryor. bu konuda tecrübeliyim. adı geçen site dediğim gibi eski sürüm. yenisini beklemenizi tavsiye ederim. prowl nikli arkadaş yakın zamanda yeni sürümünü yükleyebileceğinden bahsetmişti... fakat bekleyemem diyorsaniz eski versiyonu bu forumda mevcut dating pro başlığı adı altında bulup indirip kurabilirsiniz.türkçe dil doyasını istiyorsanız bişekilde bulup size yardımcı olmaya çalışırım.

saygilar

Dostum üzgünüm Ama Bu Yazdığın Yazı Hiç Hoş değil.. :angry

Sence hh nin Böyle Bir Reklam promosyonun izin vericeğini nasıl düşünürsün.. kaldıki.. Üyeyi Savunduğumdan değil konuyuda savunmak değil Senin bu konuya vurduğun balta ve hh yi küçük düşürmen.. şunu unutmamalısın ki hh nin HAKKIMIZda kısmına Bir Bakıp Ondan Sonra Burda Bu denli Yazı yazmalısın..
şöle Bir kıyas yapıcak olursak 3 ayda 13 mesaj atmışsın eleştirel yada yardım amaclı.. anacak eleştirdiğin Promosyoncu dediğin Arkadaşa gelince

Tarihi: Oct 2005
Teşekkür Sayısı: 645
593 Mesajına 2.098 Kere Teşekkür Edildi

Acık ve Net Yazıyor Sanırım bu Sadece yanıt sanırım..

Hatası varsa Dersin kardeş bu böyle böyle ama bu adam promosyoncu aldanmayın gibi yazılar yapamzsın.. Bu Yazı Promosyonsa Sende Propangandacısın. ! Eleştirisin Suclayamasın 3 ayda kim Bilir kaç kere girdin..
Neyse.. HH nin gereğini yapıcağından eminim..
Saygı Ve Sevgilerimle..

Paylaşımın İçin Teşekürler Kardeşim :eek:ha

arkadaslar bana orijinal turkçe dil dosyasi lazim http://www.siberkalbim.com 'un indirdim sql iso turk yapmama ragmen hata veriyor birde her yerde siberkalbim linki veriyor....

arkadaslar bende bu hatayı verıyor napmalıyım

Please make sure include/config.php file is not writeable!
Note that include/config.php should be the same as initial file include/config_original.php

bu nedemek oluyor sınmı 777 olarakta ayarladım genede olmadı ya

Geri