Siberalem.TV Scripti Benden

link ölü kardes yeni atarmisin

slm bunun admin nasil girebilcez arkadaslar kurdum oluyor kayit yapiliyor ama sonra giris yapamiyorsun yardim edermisiniz arkadaslar

arkadaslar aliba eksik dosyalar var suna bir gözatsaniz mod lar ????? bi yardimci olsaniz???

yardim Mod arkadaslar ne dersiniz kurdum ama bir türlü admin isini cözemedim

kurmasina kurdum ama bir turlu admin isini cözemedim dosya yok galiba yardim ci olurmusunuz Mod lar saygilarim la

kurmasina kurdum ama bir turlu admin isini cözemedim dosya yok galiba yardim ci olurmusunuz Mod lar saygilarim la

eline salık
denemedim ama bakarım

arkadaslar bir el atarmisiniz yardim lütfen kurmasini kurdum ama üye kayit oluyor ama login olcagi zaman login olmuyor nasil yapabilirim yardim edermisiniz

flodd yapma indirip bakıorm sabaha yadaaksam unutmassam cevabı veririm mesajının birini sil bu arada

yok kardes eksik dosyalar misal admin

arkadaşlar bu sadece template bir işe yaramaz boşa vakit kaybetmeyin ben cok ugraştım

Re

Script i denedim takır takır calısıor . SQL Da bi kac hata var el atırsa iyi olucak işte görüntüsü merak edenler varsa ..:)

Latent kardeş ark . kurulmuyor demiyor hata var diyor mesela üye falan olmuyor login olmuyor bide admin dosyaları yok diyor onlara bakdın mı ?

kardesim üye oluyor ama login isini yapamadim ve admin dosyasi yok nasil olacak

fikrix' Alıntı:
arkadaslar bir el atarmisiniz yardim lütfen kurmasini kurdum ama üye kayit oluyor ama login olcagi zaman login olmuyor nasil yapabilirim yardim edermisiniz

Register_global diye bişi duydun mu sen?

arkadaslar admin sayfasına icraat.php den gırıyor ama ben 3 aydır urasıyorum bırturlu gırıs yaptıramadım bun cozecek arkaslar yomu biyardim lutfen demo:www.sevdakusu.net burdan bakın

Geri