ShopTR Script'i!!!!!

мυℓσ

тяαкуα α&#8
Reaction score
0
Kolay Mağaza Scriptinin kodlayıcısı tarafından kodlanmış, e-ticaret tabanlı sistemlerin temelini oluşturan bir script. Script geliştirmeye açık. Çeşitli düzenlemelerle değişik amaçlarla da kullanabilirsiniz. Üyelik sistemi, online sipariş, sanal pos gibi özellikleri bünyesinde barındıran bir script.
Deneme sayfası mevcut

Deneme Sayfası

Admin Panel

Admin paneli şifresi : admin

Download

Rar Şifresi : hackhell

Not : Script deneme sayfasında problem verebilir. Bunun nedeni free hostun çeşitli bileşenleri desteklememesi. Script daha önce denenmiştir ve herhangi bir problemle karşılaşılmamıştır.
Not 2 : Sanal pos kodları eski olabilir o konuda herhangi bir garanti veremiyorum.

Linkte problem var indirlemiyor....

Pardon arkadaşlar linki kontrol etmemişim. Linki düzelttim gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz. Hackhell'e 4 saat sonunda zoruna bağlanabildim onun için linki'de geç değiştirebildim. İndiremeyen arkadaşlardan teker teker özür dilerim.
İndireceğiniz script, deneme sayfasının aynısıdır. Onun için içiniz rahat olsun.

saol dostum indirdim ama buff olduguna eminmisin bu kadar basit olmamalı ...:S:S

7-8 asp dosyası var o kadar :s

2004 te öyleyşe şimdikininde pek farkı yoktur :S

G_hot' Alıntı:
saol dostum indirdim ama buff olduguna eminmisin bu kadar basit olmamalı ...:S:S

7-8 asp dosyası var o kadar :s

2004 te öyleyşe şimdikininde pek farkı yoktur :S

Evet şimdiki versyonu da bundan ibaret. Zaten asp'nin'ed güzelliği burada :) Bu arada o kadar kişi bakmış ve deneme sayfasına girmiş sadece 1 kişi teşekkür etmiş bu da acayip bir olay...

Allah razı olsun abü çok makbule geçti :) Ellerine sağlıkk :)

demoda problem var sanırm..

free bir yere attım,

http://freehost11.websamba.com/kepo34/Baha

panel;

http://freehost11.websamba.com/kepo34/Baha/admin

pass: hackhell

firmaguncelle.asp dosyasında 3 5 hata var freehost tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.. Haricinde bir önceki sürümünü bedava dağıtmıştı baha o sürümdeki dosyaya bakarak düzeltebilirsiniz..

Bu arada başlık yanlış olmuş kolaymağaza scripti son versiyonu değil maalesef ki test.kolaymagaza.com scriptin test adresidir..

yinede paylaşım için teşekkürler,

Hayırlı Bayramlar bu arada :)

ProwL' Alıntı:
demoda problem var sanırm..

free bir yere attım,

http://freehost11.websamba.com/kepo34/Baha

panel;

http://freehost11.websamba.com/kepo34/Baha/admin

pass: hackhell

firmaguncelle.asp dosyasında 3 5 hata var freehost tan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.. Haricinde bir önceki sürümünü bedava dağıtmıştı baha o sürümdeki dosyaya bakarak düzeltebilirsiniz..

Bu arada başlık yanlış olmuş kolaymağaza scripti son versiyonu değil maalesef ki test.kolaymagaza.com scriptin test adresidir..

yinede paylaşım için teşekkürler,

Hayırlı Bayramlar bu arada :)

Evet Prowl şimdi kontrol ettim problemli. Bu benden kaynaklanmıyor ama bir arkadaşımız demo yönetim panelinin şifresini değiştirmiş ve fontları büyültmüş ondan kaynaklanıyor sorun. Senin karşılaştığın problemler ise freehost'tan kaynaklanıyor çünkü ben kendi hostumda her özelliğini denedim sorunsuz çalışıyor. Şu an memlekette olduğum için deneme sayfasını güncelleyemiyorum ancak bayram dönüşü yeni e-ticaret scriptleriyle geri döneceğim. Herkese iyi bayramlar...

bu scriptin gecen seneye kadar baha tarafindan ucretsiz dagitilan bolumu. bi kac farkli versiyonunu ucretsiz dagitmisti ama su an kolaymagaza.com sitesi uzerinden satisa sundugu (700 milyon onun senelik kirasi arkadasim, kodlari da vermiyo) extra bi cok ozellige sahip bi script
yine de emeklerin icin sagolasin

arkadaşlar ben download linki filan göremedim ... nasil download etcez...

DeAdPaN' Alıntı:
bu scriptin gecen seneye kadar baha tarafindan ucretsiz dagitilan bolumu. bi kac farkli versiyonunu ucretsiz dagitmisti ama su an kolaymagaza.com sitesi uzerinden satisa sundugu (700 milyon onun senelik kirasi arkadasim, kodlari da vermiyo) extra bi cok ozellige sahip bi script
yine de emeklerin icin sagolasin
Bunu bende biliyorum arkadaşım. Türkiye'de yazılmış olan tüm sanal mağaza uygulamalarında yapılan sistem bu zaten. Amcamlar sadece sana admin paneline erişim için bir şifre ve e-mail paneline erişim için bir kullanıcı adı ve şifre veriyorlar.
Emsa en yakin süre içerisinde yeni bir link vereceğim sabrın için şimdiden teşekkürler

burada link filan yok vermek isteyen rapide atar zaten reklam kokan bir başlıktan baska birsey değil traş yani..

arkadaslar her ne yaptıysam default.asp sureklı db hatası verıyor ancak admın paneli çalışıyor bir çözumu olan varmı aceba ?

Db hatası vermemesi lazım sen bir db yollarını kontrol etsen olur

mulocan59 evet doğru bır kaç yerde db yolu varmış duzeltım ancak bu seferde
Hata Tipi:
Server nesnesi, ASP 0177 (0x800401F3)
Geçersiz sınıf dizesi
/bahacan/admin/urunkaydet.asp, line 24

bu satırdada set yukle = server.createobject("Persits.Upload")
var
halbuki Persits tum coponentleri yüklü sorun ne olabilir?

mulocan59' Alıntı:
Arkadaşlar, http://www.kolaymazaga.com'da 700 ytl'ye satılan e-ticaret sisteminin 2004 sürümü full. Sanal pos özelliği var. İşinize yarayacağını zannediyorum. Sizlere kolaylık olsun diye kendi hostuma upluad ettim.
Deneme sayfası mevcut

Deneme Sayfası

Admin Panel

Admin paneli şifresi : hackhell

Dün hosting firmamdan gelen uyarı nedeniyle scripti kaldırmak zorunda kaldım. En kısa süre içerisinde scripti yeni bir yere upload edip linki yenileyeceğim.

ya bişy sorucam! :) ben anlamadım! :p o websambadaki user benim! :) sen nasıl girdin? :D yada madem girdin şifreyi kimden aldın? :D ne yaptın ya? :D anlamadım walla :hhsigara

Geri