shimgvw.dll hatası :(

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Altın Üye
Reaction score
0
shimgvw.dll adlı dosya yani resim ve fax görüntüliyici dosyası sürekli bozuluyor :crying:ve resimler acılmıyor ayrıyetten resimlere tıklayınca explorer.exe kitleniyor...sorunu düzelmek için shimgvw.dll dosyasını indirdir netten system32ye kopyalıyoum düzeliyor ama gene bozuluyordu şimdi artık oda olmuyor her hangi bi dosya veya klasöre sağ tık yapınca explorer.exe kitleniyor shimgvw.dll ve explorer.exeye kesin çözum bilien varsa sölesin format atmaktan bıktım...yardımlarınız için tesekkuurler...

format attıktan sonra her seferınde yukledıgın bı programdan kaynaklanıyo olabılır.

n€d!mßuг@ĸ;4803832' Alıntı:
format attıktan sonra her seferınde yukledıgın bı programdan kaynaklanıyo olabılır.

programlarda sorun yok onu biliyorum girdigim bazı resim upload siteleri var ondan olabilirmi acaba...Bide netten baya resim indiriyorum...resmlerde virus olablirmi...

zaten eğer formt cd orjinalse programlarada sen kefilsen %90 sorun ındırdıgın dosyalarda yada gırdıgın sıtelerdekı vırusler dir.

shimgvw.dll adlı dosya yani resim ve fax görüntüliyici dosyası sürekli bozuluyor :crying:ve resimler acılmıyor ayrıyetten resimlere tıklayınca explorer.exe kitleniyor...sorunu düzelmek için shimgvw.dll dosyasını indirdir netten system32ye kopyalıyoum düzeliyor ama gene bozuluyordu şimdi artık oda olmuyor her hangi bi dosya veya klasöre sağ tık yapınca explorer.exe kitleniyor shimgvw.dll ve explorer.exeye kesin çözum bilien varsa sölesin format atmaktan bıktım...yardımlarınız için tesekkuurler...

dai alternatif resim ve faks görüntüleyici programlar var onu kullanabilirsin.tahminen o dosya yada ilgili dosyalarda açık var ve bu yüzden dosyalara zararlı bulaşıp senin anti otomatik silmiş olabilir.kullandığın anti ne?windows yüklediğin cd ne ise onun içinde zararlı olabilir...

başlat--->çalıştır diyip regsvr32 -u %windir%\system32\shimgvw.dll yi kopyala buradan hata devre dışı bırakılıyo.

diğer bi çözüm ise registry düzenleyen programlar var onu kullan.registryde sorun olabilir.

Geri