Sheva Mılan'da!..

UmitcanKHO

New member
Reaction score
0
Ne Manita Ne ARaba , Saçı Sarı Kendi Kara Trabzon'
Milan, Ukraynalı golcü Andrei Shevchenko'nun transferini resmen bitirdi.

Shevchenko'nun kulübü Chelsea'da bu transferin bittiğini resmi sitesinde duyurdu. Tranferin ekonomik boyutları ve şartları hakkında ise bir açıklama yapılmadı.

31 yaşındaki Ukraynalı golcü, 2006 yılında, 46 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Milan'dan Chelsea'ye transfer olmuştu.

MARATON

Valla Şahsen Çok Sevindim Milan'da Benim Adamımdı Bu Chelsea Yedi Bitirdi Bunu İnş Başarılı Olur

Shevchenko Milan'da
Chelsea'nin Ukraynalı golcüsü Andriy Shevchenko, eski takımı AC Milan'a geri döndü.

Chelsea'nin Ukraynalı futbolcusu Andriy Shevchenko, AC Milan'a transfer oldu.

Bu transferi ünlü İngiliz kulübü resmi sitesinde resmen duyurdu.

2005-06 sezonun sonunda AC Mİlan'dan İngiltere'nin Chelsea takımına rekor bir ücretle transfer olan golcü futbolcu, AC Milan'daki başarısını bir türlü yakalayamamış ve pek fazla forma şansı bulamamıştı.

inşallah eski günlerine döner Ronaldinho'yla beraber başarılı olurlar da gözümüz gönlümüz açılır :)

Bazı futbolcular var Sheva gıbı klubu ıle ozdeslesen... Baska yere gıdınce yapamıyolar

Cok sevındım eskı Sheva gerı dondu desenıze

Çok önceden kesin gözüyle bakılıyodu zaten..
Eski Sheva yı görürüz inşallah..

MiLan'da en sevdiğim futboLcuLardan birisiydi.Bana göre dünyanın en iyi 2 forvetiydi zamanında tabii..
Yuvaya geri dönmesi iyi oLmu$ zaten Kaka'yLa cok iyi anLa$ıyorLar..
MiLan bu sene Roni'yide aLdı $ampiyonLar Ligi'nde fırtınaLar estirecek gibi hayırLısı diyeLim...

Chelsea'ye zaten niye gittiki ,Kendini biTirdi..
Eski takımına döndü..BakaLım eski Shevchenko'yu izLiyebiLecekmiyiZ

Gitmesi Hataydı Milan'da Kemikleşmiş Bir Sistemin En Gerekli Oyuncusuydu...

İnşallah Bu Dönüş Onun İçin Yeniden Doğuş Olur...

Başarılar Sheva...

bu sene milan cok iş yapar bu transferlerden sonra
21116bm0.gif

Geri