Sheriff 0-1 FB [Avr. Ligi H Grubu 2.Maçı - Tek BaşLık]

black06

New member
Reaction score
0
sheriff-vs-fenerbahce.jpg

FC Sheriff Tiraspol - Fenerbahçe
Yer: Sheriff Stadı
Zaman: 1 Ekim 2009 20.00
Hakem: Aleksandar Stavrev
Yayın: D Smart

Sherifftiraspol_kramar.jpg

Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Twente'ye evinde 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, bugün 20.00'de Sherif Tiraspol karşısına çıkıyor. Haftasonu Antalyaspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönen Sarı-lacivertli ekipte tek hedef üst tur şansını zora sokmamak için üç puan almak.

Fenerbahçe teknik direktörü Cristoph Daum, dün düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın beklenenin aksine zorlu geçeceğini söyledi. Daum kendilerini fizik olarak güçlü bir takımın beklediğini belirterek "90 dakika baskı yapan bir takımla oynayacağız. Twente maçında gördüğümüz gibi her şeye hazırlıklı olmalıyız. Çünkü 70-80 dakika güzel futbol yetmiyor" diye konuştu.

Fenerbahçe'de Güiza, Gökhan Gönül, Andre Santos, Deniz Barış ve Bekir İrtegün sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sol tarafta Roberto Carlos'un uzun bir aradan sonra tekrar forma giymesi bekleniyor. Önünde oynayacak isim ise büyük ihtimalle Uğur Boral olacak.

Muhtemel 11'ler

FC Sheriff

Namaşço - Da Costa - Verbitsky - Tarkhnishvili - Erokhin - Tsynya - Balima - Rouamba - Rodriguez - Bulat - Suvarov

Fenerbahçe

Volkan - Önder - Lugano - Bilica - Roberto Carlos - Cristian - Emre - Kazım - Alex - Uğur Boral - Semih

ZorLanıcağımızı sanmıyorum. . .

İddaa oynayacak arkadaşLar f.bahçeye rahatça oynayabiLir. . .

guiza yoksa
kazanırız=)

oh Guiza yoq Fenerbahce Semihle 2 qol ataR..

yeneriz ama fark olmaz
Semihinde maç eksiği var

deivid'i çürütecek bu adam ya

NsL oLursa oLsun önemLi OLan 3 puandı. . .

MutLuyuz ; )

Fenerbahçe kötü oynayıp kazanma geleneğini sürdürüyor [Twente Hariç]
Bakalım bu şans nereye kadar dönecek.
Açık konuşmak gerekirse bu pervasız futbol devam ederse en fazla gruptan çıkarız.
Biraz realist olmak lazım.Hep yendiğimiz için örtpas edilen bir futbol var ortada
ancak şans başarı demek değildir.
Takımın bir an önce kendine gelmesi şart.
Şu kötü futboldan kurtulmamaız lazım.Maçtan hiç zevk almadım açıkçası.

Hadi bakaLım , yoLa devam =)

Futbolda haticeye değil neticeye bakarlar.

Ama bu haticeyle işimiz zor onu biliyorum.

Geri