Sezon biter, CarLos gider!

Fyonb

предате&
Reaction score
0

5826_B_carlos092.jpg
Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızı Roberto Carlos, Sion galibiyeti sonrası merak edilen soruları yanıtladı.
Sürekli ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili spekülasyonlar yapıyan Brezilyalı oyuncu, bu konudaki son sözünü gazetemiz aracılığıyla söyledi.

Yıllardır ailesinden ve ülkesi Brezilya'dan uzak olduğunu belirten Carlos, "Hem ailemi hem de ülkemi çok özledim.
Üstelik ailemden herkes beni telefonla arayıp artık dönmem gerektiğini söylüyorlar.
Ben de artık kararımı verdim diyebilirim.
Sezon bitince Brezilya'ya döneceğim.
Ancak sezon içerisinde F.Bahçe'den ayrılmam söz konusu değil.
Ayrılık lig bitince gerçekleşecek" dedi.

İlerleyen yaşına rağmen Fenerbahçe ile futbola bir kez daha aşık olduğunu ifade eden Carlos, "Fenerbahçe'nin havası çok başka. Atmosferi, taraftarı, stadı, benim gibi yıllarını futbola vermiş birini bile heyecanlandırıyor.
Real Madrid'den sonra başka bir kulübe gitseydim, bu kadar mutlu olacağımı düşünmezdim.

Fenerbahçe'de futbolun tüm güzelliklerini yaşayıp mesleğimi mutluluk içinde yapıyorum" diye konuştu.
Carlos bu sezon her alanda iddialı olduklarını da sözlerine ekleyerek "Yıldızımız, kahramanımız çok.
Rakiplerimizin kimi durduracağını şaşırdığını hissediyorum.
Çok da iyi çalışıyoruz.
Bu sezon her Fenerbahçeli'nin gurur duyacağı bir yıl olacak" şeklinde konuştu.

kaynak​

ßu adam hep gidiyor.. Ertesi gün kaLıyor haftasonu maça çıkıyor.. Sonra tekrar gidiyor.. Açıklama yapiyor ertesi günü tekrar gidiyor.. Bir basın açıklaması daha kalıyorum. Ertesi gün maç oluyor sabah oluyor yine gidiyor.. tekrar bi basın açıklaması Sezon sonu gidiyorum.. ßöyle geçiyor günler..

Benim real madrid takımına sempati duymamı sağlayan adam roberto carlosu izleyerek büyümüştüm

Fenerbahçeye geldiği için çok mutlu olmuştum

Helal olsun getirenlere :)

Gitsin artık memleketi burnunda tütüyordur :victory

İlk Yazan Fenerli Benim bu arada

anlamadığım bişe var fenerbahçeyle ilgilikonulara nedense gsliler cvp yazıyor bunu neye yorsam kendilerinde böyle bir yıldız olmamasına tahammülsüzlükleri olmasın carlos gider diğeri gelir o gider başkası gelir nede olsa para bizde ;)

Fenerbahçe'ye verdiği hizmetLerden doLayı TeşekkürLer.
CarLos kim ne derse desin F.Bahçe için faydaLı bir transferdi ŞL'de
çeyrek finaLe çıkmamızda büyük payı vardı.TecrübesiyLe G.GönüL'ede
faydaLı oLdunu düşünüyorum. . .

R.CarLos'un ne yaptığına sorguLamak yerine neLere sebep oLduğunu düşünmek Lazım.. O geLdikten sonra Ligimizin imajı değişti ve ondan sonraki yıLdız transferLere de vesiLe oLdu diye düşünüyorum..

Geri