« ß@Dß®¥ »
Øяg¥ αηGєℓ
Ligin ikinci yarısında Beşiktaş´ı sırtlayan Filip Holosko, Slovakya Milli Takımı´yla kampta bulunduğu Almanya´dan seslendi.
‘Bulak karşı çıkmış’
Ligin ikinci yarısında Beşiktaş’ı sırtlayan Filip Holosko, Slovakya Milli Takımı’yla kampta bulunduğu Almanya’dan seslendi. Beşiktaş’a sezon başında transferinin gündeme geldiğini belirten yıldız futbolcu iddialı açıklamalarda bulundu. Söz Filip Holosko’da: Beşiktaş’a sezon başında transfer olmam söz konusuydu. Sanırım Giray Bulak karşı çıkmış. Benden yana sorun yoktu, kısmet ikinci devreyeymiş...”
‘Gol kralı olurdum’
“Eğer sezon başında Beşiktaş’a gelseydim, gol kralı olurdum ve takımım şampiyonluğa ulaşırdı. İstanbul’da çok mutluyum ancak sahada değil! Şampiyonluk için büyük mücadele verdik, hak ettik diyebilirim. Lider olduğumuzda panik yaptık. Puan hesapları, rakiplerin durumu ve oynayacağımız maçları gözümüzde büyütük. Yeni sezona lider başlayıp, lig sonuna kadar zirvede kalacağız. Yürekten inanıyorum.”
Kaynak: http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Default.aspx?aType=Detail&catid=33&articleID=107890
Alıntıdır.