Sezer'den 367 itirafı

AntidepresaN' Alıntı:
477486Bilgi002.jpg

4yi8l0k.jpg

Cumhurbaşkanının 96. Maddeyi işaret etmesi, 367 kararının yanlış olduğu, toplantı yetersayısının milletvekili sayısının üçte biri olduğunu gösteriyor.

Bu durumda gazetelerde yazılanların ne önemi var, Cumhurbaşkanı kararın yanlış olduğunu doğrudan söylemediyse dolaylı yoldan 96. maddeye dikkat çekerek açıkça düşüncesini belirtmiştir.

Edit: resimde yazılar okunmuyor, okumak için lütfen resme tıklayınız.

Kaynağa bakdım okumaya gerek yok bos haber bunlar

Karalıyacak yer arıyosunuz adamı karalayın bakalım mürekkebiniz bitecek bir gün

Kelwinatör gazetenin açıklamasıyla cumhurbaşkanlığındna yapılan açıklama sence aynı mı_?

''Cumhurbaşkanının 96. Maddeyi işaret etmesi, 367 kararının yanlış olduğu, toplantı yetersayısının milletvekili sayısının üçte biri olduğunu gösteriyor.''

Cumhurbaşkanı 96. maddeye işaret edip 367 nin yanlış olduğunu söylemiyor.96. maddede yapılan öngörülen değişiklikle sorunun aşılmış olacağı'' diyor.Bu cümleden senin çıkardığın sonucu ben çıkaramadım.

96. Madde ile birlikte 102. maddeyide inceleyin.

367 tartışmalarına girmeyeceğim çünkü karar verilmiştir..Karar verildikten sonra cumhurbaşkanının gazete de yayınlandığı gibi bir açıklama yapmadığını cumhurbaşkanı basın merkezi kamuoyuna duyurmuştur.Bu açıklamada da dolaylı olarak bile 367 yanlıştı denilmemiş.Benim anladığım bu.

sonersen' Alıntı:
Pardonda syn A.N.Sezer ulkeyı ermenılere,ısarıle ve abd ye yok pahasına satılması ıcın ımza mı attı?
yoksa rte gıbı bir terorıste (yasın el kadı) kefılmı oldu ,eve donus yasasını hazırlayan rte nın yasasına imza mı attı?
yoksa yanında rtenın oldugu gıbı cumhurıyet rejımının modası gecmıstır dıyen (basbakanlık mustesarı) bır adam mı bulundurdu?
gul gıbı 11 ay yoluzluktan hapıs mı yattı?
ne yaptı????????????????????????? gerceklerı soyleyen bır gazetecıye ulkeyı terket mı dedı ı yoksa cıftcının anasına mı laf attı rte gıbı ? saygısızlık hangısı???????

Pek çok örnek var. Yazdıklarına oturup da cevap vermek veya tartışmaya girmek gibi
bir hatada bulunacağımı da zannetme. Bu saatten sonra cevap arayan kişi gerçekten
doğru cevapları bulabilir. Ama objektifliğinden süphe ettiğim için bu gibi tartışmalara
girmeyeceğim. Sana tavsiyem başkalarının hoparlörü olacağına
kendi fikirlerini kendi cümlelerini üret.

Bana bazı gazetelerin ağzından konuşup da suçlamada bulunacağına
bu kadar savunduğun adamı otur oku.
Forumu takip ediyor olsaydın Sezerin neler yaptıklarını görürdün.
Bir kaç örrnek:

Sezerİn KÖŞk Karnesİ
1

Sezeri Sevdiniz mi
2

Sezerin affettiği teröristler!!!
3

Teröristi Sezer affetti, mahkeme 6 yıl verdi
4

Sezer'in affettiği terörist çatışmada
5

Sezer'in Affettiği Terörist!
6

ishynum846' Alıntı:
Pek çok örnek var. Yazdıklarına oturup da cevap vermek veya tartışmaya girmek gibi
bir hatada bulunacağımı da zannetme. Bu saatten sonra cevap arayan kişi gerçekten
doğru cevapları bulabilir. Ama objektifliğinden süphe ettiğim için bu gibi tartışmalara
girmeyeceğim. Sana tavsiyem başkalarının hoparlörü olacağına
kendi fikirlerini kendi cümlelerini üret.

Bana bazı gazetelerin ağzından konuşup da suçlamada bulunacağına
bu kadar savunduğun adamı otur oku.
Forumu takip ediyor olsaydın Sezerin neler yaptıklarını görürdün.
Bir kaç örrnek:

Sezerİn KÖŞk Karnesİ
1

Sezeri Sevdiniz mi
2

Sezerin affettiği teröristler!!!
3

Teröristi Sezer affetti, mahkeme 6 yıl verdi
4

Sezer'in affettiği terörist çatışmada
5

Sezer'in Affettiği Terörist!
6

yazdiklarina ozellikle teseekur ettim yanlislikla degil cunku komık buldum yazdıklarını ve eglendım .

bana hoparlor demissinde sen nesın? neyse devamını getırmem hos olmaz.

Ben kendı dogrularımı kendım ureten bı ınsanım bazıları gıbı ****** bır sekılde borozanlık yapmam

benım yazdıklarıma cevp vererek tartısmaya gırmek ıstemıyomussun forumda yeterlı cvp varmıs . burdanda anlasıldıgı gıbı ancak baskaları benım sorulamı cvp verebılr cunku senın dogruların ve verecek cvpların suan ıcın kullanım dısı

bu arada ne guzel sorular sormusumda alıntı yapıp cvp verememıssın.

AntidepresaN' Alıntı:

Cumhurbaşkanı 96. maddeye işaret edip 367 nin yanlış olduğunu söylemiyor.96. maddede yapılan öngörülen değişiklikle sorunun aşılmış olacağı'' diyor. Bu cümleden senin çıkardığın sonucu ben çıkaramadım.

Sn. Sezer 96. madde de değişiklik yapılıp sorunun çözüleceğini söylüyor.

Bu ifadelerinde 367 kararı için sorun diye bir tabir kullandıklarından dolayı ben bu sonucu çıkardım, öyleki gazetelerde aynı sonuca varmış.

Geri