Sezer, misyonerleri hedef gösteren Işıklı'nın derneğine de yardım etmiş

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Sezer, misyonerleri hedef gösteren Işıklı'nın derneğine de yardım etmiş

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in Ankara'da düzenlenen 14 Nisan'daki mitingde yaptığı konuşmayla misyonerleri hedef gösterdiği söylenen Prof. Dr. Alparslan Işıklı'nın başkanlığını yaptığı Tüm Öğretim Üyeleri Derneği'ne (TÜMÖD) yardımda bulunduğu ortaya çıktı.

4bq9deb.jpg

Parasal yardımın, Alparslan Işıklı'nın başkan seçildiği Temmuz 2006'dan sonra gerçekleştiği öğrenildi. Işıklı'nın başkanlığından önce Tüm Öğretim Üyeleri Derneği'ne Cumhurbaşkanlığı'ndan hiç yardım yapılmadığı belirlendi. TÜMÖD yetkilileri de yapılan yardımı doğruladı.

Ankara'da cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi düzenlenen mitingde misyonerleri hedef gösterdiği iddia edilen Prof. Işıklı'nın Malatya'da yaşanan vahşetten sonra bir kınama mesajı yayınlamasını Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Aslı Aydıntaşbaş, 20 Nisan 2007 tarihli köşe yazısında şu satırlarla eleştirmişti: "Malatya'daki vahşeti düşünürken, en son 'misyonerler geldi' lafını ne zaman işittiğimi hatırlamaya çalıştım ve buldum. Cumartesi günü Tandoğan Meydanı'ndaki Cumhuriyet Mitingi'nde konuşmacı 'misyonerler cirit atıyor' diye haykırmaktaydı. Şimdi sevinmiş midir acaba?"

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in, daha önce de darbe planları ile gündeme gelen eski Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Şener Eruygur'un başkanlığını yaptığı Atatürkçü Düşünce Derneği'ne (ADD) Cumhurbaşkanlığı bütçesinden defalarca yardımda bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Türkiye Cumhuriyeti nin gelmiş geçmiş en başarız ve en kötü reisicumhuru olmuştur kendileri...2001 yılında MGK da Ecevitin suratına anayasayı fırlatmasıyla birlikte Türkiye tarihinin en ağır krizi yaşanmıştır.Bundan sonra kendilerinin ismi her anıldığında;yaşadığımız kriz,darbeci askerlere yaptıkları yardımlar,uzlaştırıcılıktan uzak muhalif tavrı,affettikten sonra operasyonlarda ölü ele geçirilen teröristler ve dahası...Bunların içine olumlu tek bi madde koymak çok isterdim ama görünen yol klavuz istemiyor.Neyse ki artık geçti...Türkiye yi güzel günlerin beklediğinden kimsenin şüphesi olmasın...

az bir zamanı kaldı artık
konuşmaya değmez

Maşallah heryere el atmış cumhurbaşkanımız. O koltuktan inince hesabını verir mahkemelere.

istediği kadar sağlam olsun, bu mahkemeler ilhami erdil paşayı yargılayıp mahkum ettiyse ki o da aynı sebepten dolayı yargılandı, sezer'i de yargılar.

bu yorumları yaparken hepinizi sarhoştunuz herhalde çünük;
1) Ahmet Necdet Sezer bu ülkenin gördüğü en dürüst en tarafsız ve en ATATÜRKÇÜ cumhurbaşkanıdır,
2) Yardım yapmış olabilir ama en azından rejimi yıkmak isteyenlere deil rejimi korumak isteyenlere yapmıştı,
3)Arkası sağlam olsaydı cumhurbaşkanlığında kalmak için bu gücü kullanırdı,
4)Ben inanıyorum gerekirse mahkemelerde ifade de verir cezaevinde DE yatar yeterki laik cumhuriyetimize zarar gelmesin.
Umarım aklınızdaki düşünceler yeni cumhurbaşkanıyla değişir çünkü bi atasözü vardır GELEN GİDENİ ARATIR............

biliyorum belki kaynak sorgulamak olmaz ama

zaman gazetesi olunca insan şüpheci bakıyor
:saskin

hükümetin yaptıklarını görmezden gelipte,
cumhurbaşkanımıza başarız demek bence adil değil,
en azından kendi akrabalarına ülkenin kaynaklarını,parasını hortumlamadı,
saygılarımla

YOLDAŞ' Alıntı:
ozaman güvenilir oluyo olmuyo polemık yapma...adam vermiş zaman gaztesinin haberinden... kaynağı sende veriyosun haber türkten. senin kaynak verdin yerden şüphemi duymam geriekıyo:saskin

Utanmasalar Ahmet Necdet Sezere katil diyecekler..Yapmayın Allah aşkına...Türkiye'nin başına gelmiş en efendi, en dürüst, en tutarlı ve en net tavırları koyan cumhurbaşkanlarındandı...Ne çabuk unuttunuz Amerikaya koyduğu tavırı...amerika gıkını çıkarabildimi...Tabi sizin molla zihniyetli hükümetinizin gönderdiği tasarıları veto etti diye tahammül edemiyorsunuz...Ahmet Necdet Sezer hırsızlık, yolsuzluk, adam kayırmacılıkmı yapmışş..Ama bunların alayını başta Kemal unakıtan tayyip erdoğan gibi ve daha birçok akp li zaat yaptı...Kimsenin Ahmet Necdet Sezer gibi yurtsever bir Cumhurbaşkanını iftira edercesine eleştirmek haddi değil...

Anlamıyorum arkadaş adam bişey yapsa kabahat yapmasa kabahat.Maksat çamur atmak başka birşey değil.Kime yardım yapacağı kendi tasarrufudur kimse karışamaz Ne yapacaktı başka menzil vakfına, ilim vakfına,Motor adnanın vakıflarına mı yardım edecekti.,

Ayrıca o derneğin bahsedilen saçmalık gibi bir misyonu yoktur olamazda.

Maşallah heryere el atmış cumhurbaşkanımız. O koltuktan inince hesabını verir mahkemelere.

Bu konuda tonla yazı yazdık ne yazdığımızı bile okumamışsınız sonra böyle işkembeden sallamalar çıkıyor ortaya.Cumhurbaşkanı görev süresince yaptığı eylemelerden sorumlu tutulamaz-Yargılanamaz.

Geri