Sezen’di, Sazan oldu şimdi de ‘kirlendi’___

LOOPUSED

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Sezen’di, Sazan oldu şimdi de ‘kirlendi’

Sen misin referandumda “evet” oyu vereceğini açıklayan.

İşte kadını böyle mahvederler.

Karakter suikastini vicdanlı laik aydınlar (!) başlattı bu kez.

Önce CHP’li profesör Süheyl Batum perdeyi açtı: Biz onu Sezen bilirdik, Sazan çıktı, dedi.

Haklı, Türkiye’de şarkıcı dediğin ya Çelik ya da Kenan Doğulu gibi olmalı.

İki Atatürk, bir Onuncu Yıl şarkısı patlatmalı ki, yeni yetişen gençler göbek atarken bile Atatürk’ü aklından çıkarmasın.

Referandumla ilgili ya fikir beyan etmesin ya da “fikrim yok” desin.

Bizim memlekette sanatçının siyasetle uğraşanı pek sevilmez, hatta nefret edilir.
Nazım Hikmet’ten Selahattin Ali’ye, Ahmet Kaya’dan Yılmaz Güney’e, Çetin Altan’dan Orhan Pamuk’a kadar değişmez bir kural bu.

Sanatçı dediğin “devlet sanatçısı” olmalı.

Kürtlerle, Ermenilerle, referandumla ilgilenmemeli.

Hrant Dink öldürüldüyse, Naziler benzer fikirleri savunduğu için öldürüldü diyen, devletlular gibi düşünmeli.

“Devlet Sanatçısı” olunca kooperatif de kurarsın, benzin istasyonu da.

Siyasete bulaşırsan önce sazan olursun sonra da kirli ve detone.

Süheyl Batum’un ruh ikizi Fazıl Say söylemiş.

Hani şu “yavşak” tartışmasının kahramanı.

Sezen Aksu ile birlikte müzik de yapmış ama yorumu referanduma saklamış.

Müziği kötü, sesi kötü falan diyor.

Arabeski sevmiyor, Sezen Aksu’yu beğenmiyor, gün gelir görünürsek, CHP iktidarında TRT’nin denetçisi olduğunda ayvayı yedik demektir.

Sabah Çelik, öğlen Kenan Doğulu, akşam Wagner.

Devlet sanatçının çevik, zeki ve temiz olanını sever çünkü.

Çelik’le Kenan Doğulu Atatürkçülük kadar magazin avantajına da sahip.

Çünkü piyanistimiz arabeski sevmez ama magazincilere bayılır.

Bu işler böyle.

Fikrini söylersen, hele Beyaz Türklerin sevmediği fikirleri söylersen, adamı pardon kadını, sırtından vururlar.

Eskiden gerçek kurşunla vuruyorlardı, şimdi sözle, yazıyla vuruyorlar.

Buna da şükür.

CHP’ye daha çok kaset gerekiyor

Yüzde 40’lar hayal edilirken CHP’nin oyu eski seviyelere gerilemiş.

Bir tarafta Deniz Baykal, bir tarafta Önder Sav, bir tarafta da Kemal Kılıçdaroğlu.

Durum aynen Teoman’ın “Paramparça” şarkısındaki gibi.

Baraj altına düşmediğine şükretmek lazım.

Kemal Kılıçdaroğlu partiyi biraz daha ılımlı hale getirmeye çalıştıkça, önündeki engeller artıyor.

Teşkilat ayak diriyor, Önder Bey ayar yapıyor.

Eski genel başkanına siyaset yasağı getiren ilk parti ünvanını da kazandı CHP bu arada.

Görünen köy kılavuz istemez.

Bu yapı ilk seçimden sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nu çiğ çiğ yemek ister.

Kenarda kimbilir daha ne kasetler vardır.

Bekleyip görelim...

Neden evet?

-Beyaz Türkler ve yanaşmalarının hayır inadından dolayı.

-Her Temmuz’da kritik davalardaki hakim ve savcı atamalarını tartışmak istemediğim için.

-Yeni bir anayasa yapacak altyapı ancak bu değişiklikle gerçekleşebileceği için.

kaynak

-Yeni bir anayasa yapacak altyapı ancak bu değişiklikle gerçekleşebileceği için.

hepsinden önemlisi bunun için evet .

eğer buna hayır denirse şu demektir , zaten bizim işimize gelen sivil değil askerin anayasasıdır . asker de bizden olduğu için sorun yok demektir .

buna hayır çıkarsa sivil anayasaya en az 20 yıl daha hayır demektir .

köhnemiş , demode zihiniyetlerin at koşturmasına devam demektir .

Bu yeni yapılacak anayasanın nasıl bir şey olacağını zannediyorsanız?
Bilinki hep olmuştur gelen gideni aratır...

Çok merak ediyorum Kılıçdaroğlu oy kullanmak için gireceği perdenin ardında EVET'e işaretleyecekmi diye?

Kamera kursalar ve sizde görseniz o adamda evet diyecek.

Hayırdaki tek sebep MUHALEFET PARTİSİ olmaları...

Mesajım neden silindi?

Sanki zenciside varmış gibi beyaz Türk lafını hakaret olarak görmüyorsunuzda element uydurmayın dediğim benim mesajımımı hakaret olarak görüyorsunuz?

beyaz Türk de ne oluyor Zencisidemi var bunun? Bura ammerikamı ?

her gün yeni bir element uyduruyorsunuz kıçınızdan, yetişemiyoruz cevap vermeye biraz nefes alın biraz dinlenin bu kadar element uydurup durmayın..

Bunlara az ama öz cevap yazacaksın, susacaklar yada "Kemal beyi aradım dediki" konusunda olduğu gibi yazını silecekler. Yürekleri yetmiyor. Adamlarının deşifre olmasına dayanamıyorlar. Daha önce defalarca bunlar avantacı dedim. Kendi başbakanlık raporu beni doğruladı. Şimdi ikinci tezim yakında bomba gibi patlar. Bu borazancıların dedeleri Çanakkale ve kurtuluş savaşında savaşmadılar diyorum. Yaklaşık 3 yıldır bunu haykırıyorum. Bir araştıma ile bu da çıkacak. İki gazi dedemin hikayeleri ile büyüdüm. Küçükken yaşıtları anlatmıştı. İki dedemi de görmedim. O savaşlar kolay kazanılmadı. 2005 yılına kadar birinci sınıf sağlık karnem olmasına rağmen aspirin bile yazdırmadım. Devlete zararım olmasın diye. Devlete en küçük zarar vereni idamlık belledik. Vatan candan sevilir. Yalakalık olsun diye birilerinin kurtuluşuna vesile kanunlara evet diyerek olmaz.

Bunlara az ama öz cevap yazacaksın, susacaklar yada "Kemal beyi aradım dediki" konusunda olduğu gibi yazını silecekler. Yürekleri yetmiyor. Adamlarının deşifre olmasına dayanamıyorlar. Daha önce defalarca bunlar avantacı dedim. Kendi başbakanlık raporu beni doğruladı. Şimdi ikinci tezim yakında bomba gibi patlar. Bu borazancıların dedeleri Çanakkale ve kurtuluş savaşında savaşmadılar diyorum. Yaklaşık 3 yıldır bunu haykırıyorum. Bir araştıma ile bu da çıkacak. İki gazi dedemin hikayeleri ile büyüdüm. Küçükken yaşıtları anlatmıştı. İki dedemi de görmedim. O savaşlar kolay kazanılmadı. 2005 yılına kadar birinci sınıf sağlık karnem olmasına rağmen aspirin bile yazdırmadım. Devlete zararım olmasın diye. Devlete en küçük zarar vereni idamlık belledik. Vatan candan sevilir. Yalakalık olsun diye birilerinin kurtuluşuna vesile kanunlara evet diyerek olmaz.

aynen öyleee önceki konuda yedi mesajımı silmişler .

Bakıyorum alevi kürt kemal demek serbest ama rum bülen arınç ermeni fetullah gürcü tayyip demek yasak zorlarına gidiyor kaldıramıyorlar.

Bomba bir yazı Ve GERÇEKLER . Birilerinin Hoşuna Gitmese de (!)

Xyz4 bunların neden böyle concon ağzıyla konuştuğunuda araştırmak gerek, konuştukları dili anlayamıyoruz çoğu zaman bu konuda olduğu gibi (beyaz Türk her ne demekse artık) ...

aynen öyleee önceki konuda yedi mesajımı silmişler .

Bakıyorum alevi kürt kemal demek serbest ama rum bülen arınç ermeni fetullah gürcü tayyip demek yasak zorlarına gidiyor kaldıramıyorlar.

Yukarıda ODİSEUS rumuzlu yazıyı okudun mu? Adam sanki eski Sivas valisi. O hikayeyi de anlatayım. Bu gerçek. Osmanlı zamanında millet Sivas valisinden bıkar. Vergilerden bezmiştir. Hergün yeni bir vergi. Milletin cebinde zaten akçe kalmamış ama hala vergi üstüne vergi alıyor. Vali bakmış, isyan çıkacak. Sivas'ın ileri gelenlerini huzura çağırır. Makamında duran sekiz küpü gösterir ve şöyle der: " Bakın! Ben buraya sekiz küp ile geldim. Küpler dolmak üzere. Biraz sabredin! Yeni gelecek valinin kaç küple geleceği belli değil! Üstelik onun küpleri boş olacak. " Ahali sesiz boynu bükük huzurdan ayrılır. Bunların galiba küpleri dolmak üzere. Odiseus'un dediği gibi gelen gideni aratmasın? Küpleri dolunca gene bunlara mı versek oylarımızı ? :lol:

hayırcıların anlamdığı bir şey var olan hukumet ve mhalefetle yenı bir anayasa hazılanamaz ozaman var olan anayasa bazı değişiklikler yapılacakkı yenı anayasa gelliceye kadar yanı aslında bu paket tamamıylen servis pek 1 bir bunu 2 side 3 de olacak ama asıl hedef vista unutmayın bunlar gecici paketler ve yenı bir anaysa yapılsaydı bu değiştirelecek madelerde olsaydı içinde kımse hayır demezdı ama gelin görünkü bu işi sadece ak partı yaptıgı için baştan beri yappılan her olumlu olumsuz işe hayır diyen chp bunada tabiki evet dimiyecek ve gercekten cumhuriyet tarıhınde böle bir muhalefet daha gelememiştir her seye hayır diyen bir muhalefet zor bulunur ak aprtıyı ak aprtı yapan aslında chp

ŜĒƳƊĬĀŁĬ;5119661' Alıntı:
gercekten cumhuriyet tarıhınde böle bir muhalefet daha gelememiştir her seye hayır diyen bir muhalefet zor bulunur ak aprtıyı ak aprtı yapan aslında chp

AYNEN ÖYLe dostum, AKP LİLER AKP DEN BIKSA ve şu partiyi iktidardan etsek, yeter artık deseler ,artık inanın CHP vE MHP '' durun yaa yapmayın,valla biz akp siz yapamayız, biz muhalefeti bile beceremiyoruzki ,birde iktidarmı olacaz,bizi bu yüke sokmayın, hayyatta beceremeyiz ,aman AKP orda dursun, bizim bağırığ çığırdığımıza bakmayın poz yapıyoruz yoksa neyimize iktidar,'' diyeceklerini düşünüyorum...öyle olmasaydı bu kadar kötü yapılan bir muhalefete izah bulabilirdik..iktidar puan kaybetme yeridir ama böyle muhalefet varken,uganda dan papua yeni gineden parti getirsen iktidar olur ülkede..:))

Geri