Madness
Banned
- Reaction score
- 0
-seninle birlikte olurum fakat sex yapmam
-seninle sex yapmak için birlikte olmak istediğimi mi düşünüyorsun?
-hepiniz aynısınız, şimdi düşünmeseniz bile ilerde düşünmek için bolca vaktiniz olacağını bilirsiniz.
-ama ben daha önce böyle birşey yaşamadım, ya çok istersem?
-ölüm de hiç yaşamadığın birşey, ama aklına bile gelmediğine eminim
-ölümle sexi bir tutan da ilk seni görüyorum
-ben de bu yüzden seninle birlikte olmuyorum
-ama normalde tersi olmaz mı, senin sex isteyip benim uzak kalmam gerekmez miydi?
-ben normal değilim
-ama sonuçta erkeksin
-benim dinlediğim kırmızı şapkalı kız masalında, kulübeye giden kızımız, büyük annesini kurtla sevişirken yakalıyor.
-anladım, ihanet gördün, o yüzden böylesin
-gördüğüm en güzel şeydi
-sevdiğin kadını bir erkekle yakalamak mı?
-evet
-neden?
-onu ancak bu şekilde unutabilirdim
-ama o ihanet olmasaydı onu unutmak istemeyecektin, hala senin sevdiğin halinle bilecek ve ilişkiniz devam edecekti!?
-o yüzden gördüğüm en güzel şeydi ya, cerahatin vücuttan atılması kadar rahatlatıcıydı. beni aldatan ya da aldatma potansiyeli olan bir insanla geçirecektim yıllarımı az kalsın.
-ihanete bu açıdan bakmamıştım hiç, ben sinir krizi geçirip ikisine de saldırırdım heralde.
-ben de saldırdım zaten
-ama az önce gördüğüm en güzel şeydi demiştin!?
-evet öyleydi, ama bunu yapmasaydım hakkımda silik birisi diye düşünecektin, düşünecektiniz, bunda sonraki sevgililerim için bunu yapmak zorundaydım. şimdi bana olan saygın biraz daha arttı.
-aslında evet, ya bunları nerden biliyorsun peki sen, psikoloji filan mı okuyorsun hep?
-psikolojiden nefret ederim.
-ya bana gidelim mi , orda devam edelim
-sex yok?
-tamam yok ( hem de nasıl var, bi gidelim de )
-seninle sex yapmak için birlikte olmak istediğimi mi düşünüyorsun?
-hepiniz aynısınız, şimdi düşünmeseniz bile ilerde düşünmek için bolca vaktiniz olacağını bilirsiniz.
-ama ben daha önce böyle birşey yaşamadım, ya çok istersem?
-ölüm de hiç yaşamadığın birşey, ama aklına bile gelmediğine eminim
-ölümle sexi bir tutan da ilk seni görüyorum
-ben de bu yüzden seninle birlikte olmuyorum
-ama normalde tersi olmaz mı, senin sex isteyip benim uzak kalmam gerekmez miydi?
-ben normal değilim
-ama sonuçta erkeksin
-benim dinlediğim kırmızı şapkalı kız masalında, kulübeye giden kızımız, büyük annesini kurtla sevişirken yakalıyor.
-anladım, ihanet gördün, o yüzden böylesin
-gördüğüm en güzel şeydi
-sevdiğin kadını bir erkekle yakalamak mı?
-evet
-neden?
-onu ancak bu şekilde unutabilirdim
-ama o ihanet olmasaydı onu unutmak istemeyecektin, hala senin sevdiğin halinle bilecek ve ilişkiniz devam edecekti!?
-o yüzden gördüğüm en güzel şeydi ya, cerahatin vücuttan atılması kadar rahatlatıcıydı. beni aldatan ya da aldatma potansiyeli olan bir insanla geçirecektim yıllarımı az kalsın.
-ihanete bu açıdan bakmamıştım hiç, ben sinir krizi geçirip ikisine de saldırırdım heralde.
-ben de saldırdım zaten
-ama az önce gördüğüm en güzel şeydi demiştin!?
-evet öyleydi, ama bunu yapmasaydım hakkımda silik birisi diye düşünecektin, düşünecektiniz, bunda sonraki sevgililerim için bunu yapmak zorundaydım. şimdi bana olan saygın biraz daha arttı.
-aslında evet, ya bunları nerden biliyorsun peki sen, psikoloji filan mı okuyorsun hep?
-psikolojiden nefret ederim.
-ya bana gidelim mi , orda devam edelim
-sex yok?
-tamam yok ( hem de nasıl var, bi gidelim de )