sex dukkanı hacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
güsel iş ama bula bula sex dükkanını mı buldun...

kural ihlali bir değil iki birde hackhell.com yazmışsın kardeş burdaki sorumluluğu admin e yıkıyosun yapma böle

ulan istersen nasa.gov.tr yi hackle admine yık bu admine hiç bir şey olmaz ben buna inandım sen rahat ol aslan

ama tr sitesine harbi gerek yok be abi

tebrikler..
ramazancım nasa.gov.tr diye bişe yok zaten rahat ol ;)

Dostum istek saatin var mı? Varsa güncel bölümünde yahudi ırkçılarının yapmış olduğu bi siteyle ilgili konu var. Okuyup yapabilirsen hacklemeni tavsiye ederim.

ahhhhh bakşa yeri hacklesen olmamyıdı yaauwww zaten ülkemizde az bu tür siteler bir de senin gibileri bunları hacklerse bu sektör ölürrrrrr ,,,,,,,,,,,,hahahahaaaaa

vay çakal vaayyy , bana neden haber vermedin len , neyse yinede aferin gözüme girdin kereta :D

sanada bu yakısırdı arkadaasım ...:)

karakutu kardes valla msnde yoqtun aksam ewden zor çıkabildim annem bırakmadı dısarı 11 de kaçttım bende ne yapam ama senin yardımında olmasa yapamazdım tabi ha bide tr sitesi hacklein git baska site hackle diyenlere sesleniyorum ablanız bacınız yanlıslıklada olsa bu siteye girmesini istermiydiniz ben istemem ondan hackledim

1. Hack Hacktir ona dicek Laf yok.. TebrikLer..
2. Sex iLe aLakali oLdugu icin Ayri bi TebrikLer.
3. Bir Daha sakin TR sitesinde www.hackheLL.com gecmesin. bunun sorumLusu sen degiLsin Site YetkiLiLeridir..
4. TR SiteLerini Burada Yayinlamak Yasak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri