Sewgİlİler GÜnÜ

BIR ERKEGE HANGI HEDIYE ALINIR

• DİĞERRRRR BELİRTİNNNN

Kullanılan: 22 30.1%
  • TESBİH

Kullanılan: 22 30.1%
  • KAŞKOL

Kullanılan: 13 17.8%
  • HEDİYELİK EŞYA

Kullanılan: 8 11.0%
  • GÖZLÜK

Kullanılan: 8 11.0%

• Kullanılan toplam oy
    73

huznumsun

New member
Reaction score
0
Yaw Kardesim Bir Kiza Hediye Almak Kadar Kolayi Yokdur Ama Sirf Konu Acmak Ve Yorumlariniz Almak Icin Bole Bir Konu Acayim Dedim Sizce Bir Erkege Hediye Ne Alinir???

Aslen erkeğe almak kolaydır yahu.Kadınlara hediye almak kadar zoru varmı ki
Erkek bir kadın kadar ince düşünemez, detayları atlar genelde
Kadınlar öylemi, hediyenin alındığından çok anlamına, yoksa bile imasına vurgusuna
yoğunlaşır.Biz erkekler o kadarına bakmayız önemli olan ; düşünülmüş, hatırlanmış ve alınmıştır

Kadınlar öylemi, hediyenin alındığından çok anlamına, yoksa bile imasına vurgusuna
yoğunlaşır.Biz erkekler o kadarına bakmayız önemli olan ; düşünülmüş, hatırlanmış ve alınmıştır

ya ben ne hedıye alabılırım dedım sen onu gıttın kadın erkek hedıye kavgasına getırdın :Dne hedıye alcam ben yaaa:vur

bencede tonyukuk daha detaylı anlatmış kızlara almak daha zor bence erkeğe alıcam dıosan ne bilim traş takımı gibi kolay şeyler alınabilir benim kızın aklına gelmemiş gerçi gitmiş bozuk bir saat almış o saatte bozuldu :D

Bence hıc bısey alma salla masraf etme ..

ya ben ne hedıye alabılırım dedım sen onu gıttın kadın erkek hedıye kavgasına getırdın :Dne hedıye alcam ben yaaa:vur

Kısaca almış olman yeterli bir erkek için :victory
ne olduğu çok da önemli değil

hediye alacağın erkeğin neye ilgisi varsa ona, mesela oyun oynamayı çok seven birine oyun alırsın. Müzikten hoşlanıyorsa sevdiği bir müzik CDsi veya bir DVD filmde olabilir. Yada maço tarzı bişeyse tesbih fln'da güzel fikir.

Ne hediye alırsın?! cevap hediyelik eşya!!

Türkçeniz mi zayıf anlamadım ki nasıl anket açıyosunuz böyle :D

cüzdan al saat al kravat al eger resmi giyiniyorsa hirka al al alda al ... :)

sevgililer günümü kaldi????:saskin

Süperdi :D hahahahaha Ben anladım şahsen :D :biggrin:biggrin:biggrin:biggrin

şahsen bana:D

alkol
pc parçası:D

en önemliside bir öpücük:D

TeSBiH SaaT ÇaKMaK Ayrıca Bir De aLaCağın HeDiye KişiNin TaRZıNa Da BağLı :D

aslında kro olmasa da gümüş tesbih gibi şeyleri herkes tercih edebilir

bence bi erkeğe en çok atkı gider çünkü her sarıldığında seni hatırlar onu sıkı sıkı sarar

bence kadınlar hediyeyi haketmiyo en iyisi onlar bize alsın derdi tasası onlarda kalsın:)

tesbih iyidir ya sabır çekmeye 1e 1

Geri