Sevinmesini Bile Beceremiyoruz

DaredeviLL

Uşak Gfb
Reaction score
0
Herşey Güzelde Sevinmesini Bile Beceremiyoruz. Maalesef Dün Gece Çok Üzücü Bi Olay Yaşadık
Uşak Atatürk Heykeli Önünde Bulunan Açık Park'ta Dev Ekranda Maç Keyfi Yaşadık. Heşey Ne Güzel Başlamıştı Oysa. Galibiyet Sevincini Doyasıya Yaşamak İçin Arabalara Doluştuk. Ama Ben Tahmin Ettim Çünkü Mİllet Sevinçle Karışık Alkolü de Es Geçmedi Her Zamanki Gibi ...
250-300 Arac a Yakın Konvoya Cıktık İçimde Bi Sıkıntı Vardı Çünkü Araç Kullananların Çoğu Alkollüydü.
Dedim İnşaallah Bi Tatsızlık Çıkmadan Biter Şu Konvoy .
İmkanı mı Var Alkol Alıyoruz Ama Tadında Bırakmıyoruz.
Dün Hayatını Değiştirecek ÖSS Sınavına Girmiş Gencecik Bi Kardeşimiz Aldıgı Alkolün Etkisiyle Bir Anda Kaldırımdan Aşağı Konvoydaki Aracın Önüne Yuvarlandı. İşin İlginc Tarafı Aracı Kullanan Şahıs da Alkollu Çocuca Carptigini Bİle Görmedi 10 Metre Falan Sürüklendiler Taa Ki Yanımdaki Arkadaş Fark edipte Beni Uyarana Kadar Hemen Önlerine Gectik Aracı Durdurduk Ama Geç Kalmıştık Gencecik Kardeşimiz Sürüklenmenin Etkisiyle Kafasını Yol Kenarındaki Parke Taşlarına Çarpmış.
Hemen Hastaneye Kaldırsakta Maalesef Hakkın Rahmetine Kavuşmuş...
Diyecek Hic Bişey Bulamıyorum SEVİNMESİNİ bile Beceremiyoruz ... Dün Geceden Beri Çocugun O Hali Aklıma Geldikce Kendimi Kaybediyorum

ben anlamıyorum alkolle, silahla kutlamamı olur

mactan once alkol almanın mantıgını ben anlamadım..otur guzel guzel macını izle cevrene de pis kokunu salma...ha alkol kullandın mı da araba kullanma...yazık olmuş..

Dün maç bittikten sonra baya bir silah sesi duydum. Türk insanı bu durumu 3ncü dünya ülkelerinde görülen bir durum.

alkolle silahla kutlamamı olur insan hayatı bu kadar ucuz ülkemizde

Sanırım hiç akıllnamayacak bir milletiz..:(

Geri