Sevilla’dan Sabri’ye 7 milyon Euro

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
GALATASARAY’da son haftalarda gösterdiği üstün performansla dikkat çeken Sabri Sarıoğlu’na Sevilla kancası... İspanyol kulübünün milli futbolcuyu 7 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında renklerine bağlamak istediği öğrenildi. Sevillalı yöneticilerin Athletic Bilbao maçına davet ettikleri menajer Ali Güven’le Sabri’nin transferi konusunu görüştükleri belirtildi. İtalya’nın Fiorentina Kulübü’nün ardından Sevilla’nın da Sabri ile yakından ilgilendiğini ifade eden milli futbolcunun menajeri Ali Güven şunları söyledi:

"Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor. İspanyollar, sağ kanatlarını Sabri’ye emanet etmeye kararlı. Sevillalı yöneticiler, Sabri’yi Euro 2008 maçlarında gözlem altına alacaklar. Sabri’nin Sevilla’ya transferinin gerçekleşmesi halinde G.Saray da kazançlı çıkacak. Bunun dışında Sabri de kendine yeni bir ufuk açacak."

Hürriyet

şaka mı bu... :saskin

sabri ve 7 milyon.... :D

fenev maçlarını izleseler kesin alırlarda diğerlerini bilemem :)

ula mert bu sabri 7 milyon euro ediyosa,sende temiz 200 bin dolar edersin ha ..:)

vay be devre arası eLimizden çıkaramadık,şimdi yaLan da oLsa miLyon euroLar konuşuLuyor.. =D
kesinLikLe eLden çıkarıLması gereken bi topçu..

7 Milyon Mu Zuhahaahah :D İyi Koptum Ama Yha :D

7yi Bırak 2Milyon Euro'ya Bile Fitim Sabri İçin :D

"Sevilla, 32 milyon Euro’ya satmaya hazırlandığı kaptanı Daniel Alves’ten doğacak boşluğu Sabri ile doldurmayı planlıyor.
:durdurun

alves 32 ederse sabri hayli hayli 7 eder.

7 Milyon Mu Zuhahaahah :D İyi Koptum Ama Yha :D

7yi Bırak 2Milyon Euro'ya Bile Fitim Sabri İçin :D
Bence az vermişler Sabri çok iyi oynuyor,10 milyon Euro daha iyi rakam türkiyede Sabri Gibi sağ kanatmı var.

Kaynaga bak Çay DemLe:=))

KoLpaa haber!!

Sabri 7 Milyon Euro etmez

Gs Li olarak Diyorum

Ya neden 7 milyon ;Euro etmiyormuş Maldonadoya Dünya para verildi,ama adam sabrinin çeyreğinin çeyreği etmez.Sabri Yabancı olsaydı 10 milyon Euroya rahat alıcı bulunurdu.

Valla ben pek inanmıyorum ama bırak 7yi üç beş neyse satsınlar ne kadar koparsak kardır allahın baltasından

yedek kalmaya gidiyorsan git sabri kardeş

yedek kalmaya gidiyorsan git sabri kardeş

ah canım benim ya üzüldünmü sabri GS den ayrılıyo gurbet ellerde yedek kalacak diye

ama bak sevilla demiş 32 milyon euroluk daniel alvesin boşluğunu sabri ile dolduracakmış yani yedek değil üzülmene gerek yok :biggrin

sabriyi ispanya , italya ,ingiltere ,almanya yada fransa dan bi takım bu kadar yüksek para vererek transfer etsin eğer burda bikini giyerim :durdurun

sarbi ye o parayı verecek enayi var mı acaba yeteneksiz ve karaktersiz biri bu sarbi mikrofonu eline al sabri konuş tipsiz :durdurun

Geri