Sevgiliyle dışarda sabahlamak!...

gixxx

New member
Reaction score
0
öncelikle konuyu açacak yer bulamadım, kimse kusura bakmasın. Yeri burası değilse, uygun bir yere taşınabilir. Bu cumartesi gecesi sevgilimle dışarda sabahlamayı düşünüyoruz. Bayağı bildiğin dışarda. Bunun için uygun bir yer bulmak çok zor istanbul gibi bir yerde. Uygun yerden kasıt güvenli olması tabiki. İti var kopuğu var. Tecrübeli arkadaşların veya böyle bir yer bilen arkadaşların tavsiyelerine acil ihtiyacım vardır. Şimdiden teşekkürler.

Kimse bir şey söylemediğine göre, artık bir tecrübe sahibi olduğum için ben söyleyeyim. Üsküdar'da kız kulesinin karşısında büfeler ve bunların oturma yerleri var. Zaten biliyordum ama, sabaha kadar açık olduğunu bilmiyordum. Saygılar...

öncelikle konuyu açacak yer bulamadım, kimse kusura bakmasın. Yeri burası değilse, uygun bir yere taşınabilir. Bu cumartesi gecesi sevgilimle dışarda sabahlamayı düşünüyoruz. Bayağı bildiğin dışarda. Bunun için uygun bir yer bulmak çok zor istanbul gibi bir yerde. Uygun yerden kasıt güvenli olması tabiki. İti var kopuğu var. Tecrübeli arkadaşların veya böyle bir yer bilen arkadaşların tavsiyelerine acil ihtiyacım vardır. Şimdiden teşekkürler.

Silivriye git sakin bir yerdir,eğlence yapılan yerde kayıkların olduğu yer.. :wink:

Moda sahilinde geçirebilirsiniz, adalara gidebilirsiniz heybeliada'da güzel biryer var 24 saat açık olan o da olmazsa beşiktaştan başlayın ortaköye doğru yavaş adımlarla yürüyün hem yer olarak hem de çevre olarak sıkıntı çekmezsiniz.

Geri