...:::SevgiLisini Doğrayan Pisıkopat !!! & ßonus İse Süpriz :::...

oLdness_07

The Darkness
Reaction score
0
Bulut Geçti Gözyaşları Kaldı Çimende,Gül Rengi Şar
GOIANIA - Brezilya’da polis, Türk asıllı olduğu da iddia edilen Muhammed Ali Carvalho Santos’un, bıçakladıktan sonra parçalayarak öldürdüğünü itiraf ettiği kız arkadaşı Cara Marie Burke’ün ke*** başı, bacak ve kollarını arıyor.

17 yaşındaki Burke’ü öldürmekle suçlanan 20 yaşındaki Santos, önceki gün polis tarafından genç kızın başıyla bacak ve kollarını attığı iddia edilen bölgeye gotürüldü. Karakoldan gülümseyerek çıkan zanlı Santos, kentin dışındaki bir yere gotürdüğü polise, geçen hafta cesedin diğer parçalarını attığını söylediği nehrin üzerindeki köprüyü gösterdi. Santos, geçen hafta Burke’ü bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etmiş, cesedini parçaladığı kızın gövdesini bir bavula yerleştirip bavulu da nehre attığını söylemişti.

‘Çok sarhoştum’
Ancak Santos, tatbikat sonrasında o gece çok sarhoş olduğunu, olayı hatırlamadığını söyledi. Dedektifler çelişkili ifade veren Santos’un cep telefonunda bir duş kabininde çekildiği tahmin edilen fotoğraf bulmuştu. Fotoğrafta Burke’ün ke*** başı, gövdesinin üstünde kanlı bıçakla dururken görülüyordu.

Burke’ün erkek kardeşi Michael, The Times of London’a konuşarak, kız kardeşinin haftalar önce Londra’ya gitmeyi planladığını, ancak havaalanına giderken geçirdiği motoziklet kazasında yaralanması üzerine seyahatini ertelediğini anlattı. Ayrıca kız kardeşinin Brezilya’ya iki Brezilyalı arkadaşıyla üç ay önce gittiğini, Santos’la sonradan tanıştığını söyledi.

1zr7r.jpg

or8i02.jpg

wm1gmf.jpg

ßonus eLektirik akımına kapıLıp Yanmış PoPo :saskin

30uy2xl.jpg

ya arkadaslar ikinci resimde kollar ve ayaklar biraz garip gelmedimi sizede yanılıyorda olabilirim bilmiorm ama bi gariplik sezdim ben

qüLüo ßide Şerro

banada 2.resimdeki kol ve bacaklar acayip geldi

evt kollar fln maket gibi duruyo..millet aklını kaçırmış =)

evt kollar fln maket gibi duruyo..millet aklını kaçırmış =)

Konu hakkında aLıntı yaptığım sitede araştırma yaptım Konu gerçek.Adamın hasta oLup oLmadığına dair birşeyLer buLamadım ama bunu yapıyorsa normaL oLamaz saten

Çokda güzeL Kızmış Yazık oLmuş :(

yha ben mı bugun sınırlıyım yoqsa bugun kı haberler mı adamı sınırlendırıo bılmıorum ama o...ç... dıyım ne dıyım poff allah belasını versın otekı tarafta o parcaladaıı bıcak bıtarafına nese yha

ya kıza yazık olmuş bize gönderselerdi ya ama haklısınız evet o kızda bi gariplik var

tipine baksana aten mayağa benziyo kızı paket etmiş yhaa

kızın bacakları hem ıslandıgından hemde ölü oldugu için maket gibi duruyor bence.. psikopat .!!

Geri