SevgiLiniZin Eski Erkek ArkadaşLarının oLması iLişkiniZi NasıL etkiLiyor??

SevgiLiniZin Eski Erkek ArkadaşLarının oLması iLişkiniZi NasıL etkiLiyor??

• Takmıyorum bile....

Kullanılan: 15 26.8%
  • bir zamanlar onu paylaştığımı düşünmek istemiyorum!

Kullanılan: 6 10.7%
  • olumsuz etkiliyor..

Kullanılan: 9 16.1%
  • benimle yaptıklarını onunlada yaptımı diye düşünmeden edemiyorum ve güvensizlik oluşuyor...

Kullanılan: 26 46.4%

• Kullanılan toplam oy
    56
Fıяτıηa;2602182' Alıntı:
Keşke bayanlar açısından da baksaydın olaya : ))

sizde bayanların gözüyle bakarsınız?

Bayan ya da erkek farketmez ki her ikisinde de tepkiler aynıdır bence.Kimse sevdiğini paylaşmak istemez.

Sinirlerime sahip çıkıp SickDreTh iyorum!!!:D:D

€Line sağLık kardeşim tam bu aralar bana sorubelicek en güzel soruyu sordun!€yw T$k!!!

güzel soruya herkes güzel cvp vermiş:D

insanın midesini bulandırıyor karşısındakini gerçekten seviyorsa.. ayrıLma nedeni bile olabilir..

çok büyük bir problem, heleki eski sevgilisine saygı duyuyor, iyi ayrıldık diyorsa!!! tehlikeli, hayatınızı karartabilecek bir problem!!!

Geçmişte yaşanan geçmişte kalmıştır die düşünüorum, ama o eski erkek arkadası hala etrafda dolanıyor ve görüşmek zorunda kalıyorsak gayet anlayışlıymış gibi davranır o cocugu buldugum yerde bozmaya itina gösteririm :D

benimle yaptıklarını onunlada yaptımı diye düşünmeden edemiyorum ve güvensizlik oluşuyor...

erkekler kıskanç olunca çekilmez olurlar :) benim gibi....
düşünmeden edemiyordum ama sanırım güven de şart...

benimle yaptıklarını onunlada yaptımı diye düşünmeden edemiyorum ve güvensizlik oluşuyor... işte bu

benimle yaptıklarını onunlada yaptımı diye düşünmeden edemiyorum ve güvensizlik oluşuyor...

Geri