Sevgiliniz ve en iyi arkadaşınız ile geziyorsunuz ...

Sevgiliniz ve en iyi arkadaşınız ile geziyorsunuz...

• Gönderırım ne olacak

Kullanılan: 4 36.4%
  • Asla göndermem

Kullanılan: 6 54.5%
  • Diğer..?

Kullanılan: 1 9.1%

• Kullanılan toplam oy
    11

Ata Kızı

Angel Of Revenge
Moderatör
Reaction score
0
Sevgilin ve en iyi arkadaşın ile geziyorsunuz.Sinemaya bilet aldınız.Ama senin çok acil bir işin çıktı.Sevgilini arkadaşınla sinemaya gönderir misin..?Arkadaşına güvenebilirmisin yoksa sevgilini kıskanıp göndermezmisin..?

Aklımın ucundan birşey geçmez ..Sevgilimede en iyi arkadaşıma da sonsuz güvenım var. Ama yine de hayırr asla izin vermem . Bana ters:biggrin: En ıyı arkadasıma herşeyımi emanet edebılırm ama sevgılımı asla:biggrin:Öyle en ıyı arkadaslarına güvenenleri çok gördük etrafta yazık ki..:durdurun

gerek yok sonra yine beraber gideriz:)

Ben Olmadıktan Sonra Sinemada Ne İşi Var :)
En Yakın Arkadaşımla bi İlgisi Yok Ama Bensiz Sinemaya Gitmesi Mantıksız

Tek başına gidebilir , erkek arkadaşlarıylada gitsin ama kızarkadaslarımızla asla:tongue_smilie:Gitmezse ölecek değilya töbe töbe...:biggrin:

niye abicim, sevgili olabilmek esir olabilmeyi mi gerektiriyor :laugh:

Esir Olmak Değil Beraber Sinemaya Gitmek İçin Bilet Aldıysak Benim Önemli Bir İşim Olsa Zaten O Sonra Gidelim Der İkinci Bi İhtimal Yoktur
Bence Önemli Olan Sinemaya Gitmek Değil Birlikte Mutlu Zaman Geçirmektir Sinemada Sadece Bir Araçtır :)

iki insan da hayatımda en çok güvendiğim insan olduğundan bi sorun yok fakat sevgilim ve arkadaşımın arasındaki samimiyet de önemli, iki iyi arkadaş gibilerse giderler, çok samimi değillerse canları sıkılacağından gitmezler

manita varsa para yok
manita yoksa para var

manita ile en iyi arkadaşın varsa kişinin bankacı olması gerekir :)

...

konuya gelince :D diğer'i işaretliyorum :) ikiside yok ve daha iyi kanımca :)

evli barklı adam ne olacak.
Ama bu durumda sevgilim beni döver sanırım o ayrı.

Geri