Sevgilim Bir Odun!

Gizli Özne

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
SEVGİLİM BİR ODUN !​

56209.jpg

Sevgi gitti, ticaret geldi. Sevgililer günü endüstriye dönüştü. Reklam panosunda başka sloganlar da var..​

Alışveriş merkezi İstinyePark, 14 Şubat'ta hediye almayan erkekleri oduna benzeten "Sevgilim bir odun" afişi hazırladı.
Büyük bir endüstriye dönüşen 14 Şubat Sevgililer Günü'nde dikkat çekmeye çalışan İstanbul'daki alışveriş merkezi İstinyePark ise hazırlattığı reklam panolarıyla dikkat çekti.

Üstünde "Sevgilim bir odun" ve "Tek hücreliler bile ondan daha romantiktir" gibi esprili ifadeler yer alan afişler, trafiğin yoğun olduğu bölgelere yerleştirildi.
Reklamı hazırlayan ajans tercihlerini, "Sevgilim bir odun diyen memnuniyetsiz sevgililerin sesi olmayı seçtik" diyerek açıkladı.​

Sevgi sadece maddiyat değildir . Bu afişlerden sonra gelip sizden alışveriş yapan hakiki odundur :D

rica-ederim.gif

Sod olarak istinyepark'ı kınıyorum ve o odunları.. almalarını ve annadınız siz.. :E

bütün değerler artık gitmiş piyasaya düşmüş ya....

:hhmanD Müşteri kazanma yoLLarı =)

Ben odun oLmasından memnunum..
Hatta arasıRa oduncuqumm die sewerim kendiLerini :hhmanD

Her şey olmuş para pul. Her yerde paran kadar değer görüyorsun. Bu insan ilişkilerinde de devlet ilişkilerindede malesef böyle. Almanya o malüm yangında ölen Türk değilde Yahudiler olsa idi ne olurdu yer yerinden oynardı. Belki Hollwood film'i bile çekilirdi. Her neyse galiba lafı fazla uzattım.
Umarım reklamı okuyupta o malum mağzaya alışveriş'e giden olmamıştır. O reklamı görüp Alışverişe şayet giden var iise; işte o gerçek bir odun dur.

Sevgililer günü için birinin sevgilisine alacağı hediye bir nevi zoraki,adet yerini bulsun diye yapılıyormuş gibi geliyor bana.Ve GİZLİ ÖZNE'nin değindiği nokta bu günün nasıl suistimal edildiğinin açık bir örneği.
Bence 14 Şubat dışındaki herhangi bir günde sevgiliye verilecek küçük bir hediyenin anlamı kat kat fazladır.

insan hediye alıcak bile olsa istinye parktan almaz
duygular üzerinden yapılan ucuz reklamlar

ordan alışveriş yapanınnnnnnnnnnn

Geri