Sevgilim Beni Aldatti:(

nestor

ARKEOLOG
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Sevgilim Beni Aldatti Oysa Ben Onun Için Neler Yaptim Nelerimden Vazgeçtim Gün Oldu Annemi Bile Karşima Aldim Ama O Beni Aldatti Hemde Ilk Sevgilisiyle Bana Unuttuğuna Dair Annesinin Babasinin üzerine Yemin Ettiği Ilk Sevgilisiyle Neden Bu Konuyu Açtim Gerçekten Bilmiyorum Ama Paylaşmak Istedim üzülüormuyum Nefretmi Ediyorum şu An Gerçekten Bilmiyorum Tek Bildiğim Artik önüme Bakmam Gerektiği Ve Soruyorum Kendi Kendime Ben Bunu Hakedecek Ne Yaptim Die Garip Gerçekten Garip şaşkinlik Içindeyim Ne Yapçağimi Bilmiyorum Sevginize Ve Varsa Sevgilililerinize Sahip çikn Ben Yapamadim üzgünüm....

karakterini ortaya koymus demekkı karakteri bozukmus.bosver

Hep aynı. Muhtemelen ona zarar vermek isteyeceksin. Ne kadar zarar versen azmış gibi gelecek sana. Hatta ben, Kafasını çekyatın altına sıkıştırıp, poposuna elektroşok vermeyi bile düşündüm. İyi bir arkadaşım bu öfkeli isteklerimin önüne tek bi soruyla geçti ("onun için değermi ?") iyikide geçti. Yoksa ömrümün geri kalanını sapık bir katil olarak hapisde geçiriyo olacaktım. He yine arasıra aklımdan bişeyler geçmiyo değil. Ama eyleme geçmeden hemen önce yine aklıma "O nun için değermi?" geliyo.

Geri