Sevgililer Günü Geliyor ?

PePeSanceS

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
HackHeLL Ailesi Yardımmm :) Sevgililer günü geliyo yaratıcı düşüncelerimizi burda paylaşalım ortaya farklı şeyler çıkıcağını düşünüyorum bakalım fikirlerinizi alalım :)

Evlenme teklifi et tabi kendini yakmaya hazırsan.

boşverin sevgililer gününü :) bugün karne gübü yupppii:w00t:

hersene olduğu gibi yine teşekkür'e mahkum kaldık :(

oooo...Maaşallah..Maaşallh..sen hep öyle mahkum ol...:smile:..Tebrikler...:smile:

Bu arada arkadaşın konsunu dağıttık..kusura bakmayınız...efendim..sevgililer gününde içinizden gelen ve bütçenizle denk düşen bir hediye alma taraftarıyım...:smile:

Sevgililer günü diyip içmi yaktın be hoca :)

Samimi bir şekilde : '' Gerçektende iyiki varsın seni çok seviyorum demen '' herşeye bedel olacaktır bence.

Marjinal Fikirlerimi Özelde Anlatırım Fatih:sleep:

esim bana kalp seklinde ici acilan bir kolye almisti icine resimlerimizi kücültüp yerlestirdik ömürlük bir hediye anlayacagin bilmiyorum ne derece samimisiniz ciddi düsünüyormusun

klasik olmazsa olmazlar kirmizi güller cikolata ufak bir taki kolye yüzük belki sinema veya yemek bütcene göre bunlardan biri

yukardaki arkadasin dedigi icten gelerek bilmem ne gec onlari yok istemem dese bile kiz arkadasin hediye bekliyordur bunu unutma! icten gelerek seni seviyorum demeni ise günlük istiyor!

Marjinal Fikirlerimi Özelde Anlatırım Fatih:sleep:

Bekliyorum haypii :)

esim bana kalp seklinde ici acilan bir kolye almisti icine resimlerimizi kücültüp yerlestirdik ömürlük bir hediye anlayacagin bilmiyorum ne derece samimisiniz ciddi düsünüyormusun

klasik olmazsa olmazlar kirmizi güller cikolata ufak bir taki kolye yüzük belki sinema veya yemek bütcene göre bunlardan biri

yukardaki arkadasin dedigi icten gelerek bilmem ne gec onlari yok istemem dese bile kiz arkadasin hediye bekliyordur bunu unutma! icten gelerek seni seviyorum demeni ise günlük istiyor!

Evet sonunda bi fikir çıktı ortaya saol Yasemin abla kolye gerçekten yattı aklıma güzel fikir dediğin gibi ömürlük :001_rolleyes:

Demek ki bi çoğumuz sevgililer günün tek geçirecek :)

:) aynen hocam .D sevgilisi var olanlar için sevgililer günü denilmiş sevgilisi olmayanlar için de yanlızlık günü denilmemiş üzücü :D halbuki biz yanlızlar için bir gün var olmalıydı :D

Aynen katılıyorum :)

Aman ne hediyesiymiş ki zaten her yer kırmızı oluyor.kırmızı gül yerine 1 kutu ketcap al götür sevgilinle birlikte sürün bileklerinizin üstüne önce fazlasını yalayın sonra da bilekleriniz birleştirin birleştirdikten sonra canımkovanizim bu bizim aşk yeminimiz olsunn diyiverin :p
bizimsi beni terkeder böyle yaparsam diyorsanız önce bir yerde buluşma teklif edin biraz gecikin garsona biraz bahsis verin sevgilinizin oturduğu masayı gösterin çiçekleri versin ve biraz gecikeceğinizi söylesin.O sıkılmış bir vaziyette beklerken arkasından sinsice yaklasın burnunu nefes alamayacak şekilde sıkın nefes almak için ağzını açacaktır işte tam o esnada :) ciğerlerinize çektiğiniz tüm havayı onun ağzına üfleyin böylece aşkınızla tekrar can bulacaktır.ilerde ölüyordun kızım nefesim sayesinde hayata döndün diye hava atarsınız :p
bunlar işinize yaramazsa yeni postlar atarız sakin olun :D

Ben sıradan şeylerı sevmıyorum açıkcası..Kırmızı güller kırmızı yastıklar kalplı yüzükler , kolyeler süsler ..vs vs mümkünse kalp olmasın ..heryerde kalp görmekten gına gelıyor vala :)))
Değişik ve iginç bir kutlama olmalı illa kutlama olacaksa...Şimdilik aklıma birşey gelmedı , gelırse yazarım sonra.
She nın fikri baya değişik ve ilginç olabilir aslında :))) : D

Cep telefonu aldım valla.

Birde arabanın bagajına 40 tane gül ayarladım.

Muhtemelen görünce düşüp kalkamayacak yerden sonsuza kadar kurtulcam bende :p

Allah sonumuzu hayır etsin =)

He bak bide sey geldi aklıma ama bunu kopya çekmiştim çok egzantirik bişi değişik woww woww gibi :p
Hani şu masaj yapan koltuklar var ya paralı bak şimdi yanyana oturun elleriniz birleşsin o sizi titretirken aşkın bir hoş etti beni iliklerime kadar hissediyom aşkımmm diyip bir şiir okuyun.Son derece rahatlamış olarak koltuktan kalkarsınız..

Tabi bu fesatlıklar o günü yalnız geçireceğim için :p

Geri