Sevgililer Günü: "En kırmızı"Hediyeler Burada

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2cru251.jpg

Sevgililer Günü ÖZEL...

Sevgililer Günü: "En kırmızı"hediyeler burada

Hepsi kırmızı: Sevgililer Günü için hediye arayanlara Türkiye'nin "en kırmızı" rehberi...
Resimlerle: Sevgililer Günü: "En kırmızı"hediyeler burada

2hz4wms.jpg

14 Şubat Sevgililer Günü'ne sayılı günler kala sevgilisine hediye alma telaşı içine düşenler, arkadaşlarından tavsiye alarak sevgililerine böyle bir günde nasıl bir hediye alacaklarına karar vermeye çalışırlar.

10gbc02.jpg

Elbette sevgilinize alabileceğiniz hediye pek çok... Sevgilinizi iyi tanıyorsanız, zaten onun ne istediğini, nelerden hoşlandığını da az çok biliyorsunuz demektir. Bu elbette büyük bir avantaj; zira sevgilinizi tanıdığınız ölçüde ona uygun hediyeleri de bulmanız çok da güç olmayacaktır. Peki ama sevgilisine ne alacağı konusunda bir türlü karar veremeyenler ne yapmalı?

34pgo6g.jpg

14 Şubat Sevgililer Günü'nü de unutmayarak sizler için hediye olabilecek 20 farklı teknolojik cihazı bir araya getirdik.

11hbbww.jpg

Cep telefonundan MP3 çalara, USB hafızadan dijital fotoğraf makinesine kadar geniş bir kulvardaki teknolojik cihazların yer aldığı hediye listemizin en dikkat çeken özelliği ise hepsinin bu güne özel "kırmızı" renkli olmaları.

2n66vjd.jpg

Yaşasın teknoloji diyenler buraya!

Eğer hala sevgilinize ne alacağınıza karar veremediyseniz, teknoloji çağında sevgilinizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bu teknolojik cihazları satın almayı düşünebilirsiniz.

e5iu6u.jpg

Sevgililer Günü'ne özel olarak hazırladığımız ve pahalı olandan ucuza doğru sıraladığımız bu ürünlere ulaşmak için galeri sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

10iaq9w.jpg

İşte sevgililer günü "En kırmızı"hediyeler den birkaçı....

2nt3d1.jpg

xksoev.jpg

108h0qt.jpg

vfw2li.jpg

Kaynak

kırmızı olması şart mı oluyor? :saskin

ne güzel yılın her günü birbirlerini yesinler kavga etsinler :D bir günü sevgililer günü diye mutlu huzurlu olsunlar. :durdurun

diğer günlerde hediye alamaz mısın ve ya bu gün mutlaka hediye almak mı gerekir? özellikle sevgiyi; bu anne baba kardeş sevgili segisi de olabilir doğa canlı sevgisi de olabilir tek bir güne sığdırılmasını doğru bulmuyorum açıkçası.

Bende sana katılıyorum aslında bu konuda yeni yılı (noeli) anlarım da bu sevgililer
gününü bir türlü anlıyamıyorum çokta kutladım aslında ama hırıstiyan kulubunün ticari
amaç güdülerek oluşturmuş oldukları bir gün diye düşünüyorum artık sevgiler günü
birbirini seven her insan için her gün olmalı bir tek gün değil bence.

nerde bunlari alacak sevgili???
kac gün kaldi ya bi tane bulsammi o gün icin :durdurun
neyse ben hediyede sevgilide almayim

asil ilginc olan bu sevgililer günün meydana gelisi bi italyan veya fransiz papaz silahsörleri evlendirirmis gizlice adida valentinmis ondan geliyor bu sevgililer günü bizde cok merakliyizya bati adetine kapildik gidiyoruz sonumuz hayrola

hadin gelin özümüze dönelim :melek

Sevgililer Günü Deyilde Başka Amaçlı Olabilir Hoş Duruyorlar

Geri