SeVGiLi SeRDaR AMCa (+16)

Leke

Altın Üye
Reaction score
0
DoĞDuĞuMDa O KaDaR ŞaŞıRDıM Ki , BiR BuÇuK SeNe Ko
Soru: Amcacığım erkek arkadaşım biraz tecrübesiz. Sekse başlarken aşırı heyecanlandı ve pantolonumun üstüne boşaldı. Acaba hamile kalır mıyım?

Cevap: Hayır; kalmaman gerekir ama kalırsan da Amerikan Savunma Bakanlığı'nı haberdar et bu gelişmeden. Çünkü onlar artık savaşlarda 'bunker-buster' denilen yeraltındaki beton sığınaklarını bile delip geçen bombalardan kullanıyorlar. Bu hayli masraflı bir bomba. Şimdi eğer sen hamile kalırsan, Amerika artık savaşlarda bu bombaları değil erkek arkadaşını kullanabilir. Onu semalarda uçururlar, adam biraz mastürbasyon yapar, aşağıdaki en sağlam sığınak bile anında darmadağın olur vallahi. Bu yöntemle bombalama çok masrafsız olur. Kilosuyla değil ya. İstediğiniz kadar kullanın...

Soru: Amcacığım fotoğrafımı da gönderiyorum, vücut ölçülerim de ekte. Eşim hamile kalabilir mi?

Cevap: Gayet tabii ki kalabilir ama senden kalacağını hiç sanmıyorum.

Soru: Amcacığım; sevgilim sabah ben yataktan çıkmadan önce kahvemi yatağa getiriyor. Kahvemi bitirince de beni tutkulu biçimde öpüyor. Ne kadar şanslıyım değil mi?

Cevap: Sen şanslı olabilirsin ama seni öpenin o kadar şanslı olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Tabii seni öperken onun kafasında bir gaz maskesi varsa o da biraz şanslı sayılabilir. Çünkü sabah henüz bakımı yapılmamış bir ağız kanalizasyon gibi kokar. Üstüne bir de kahve içerseniz sokağa taşmış kanalizasyona benzer. Bunu öpmeye kalkışmak her babayiğidin harcı değildir.

Soru: Cinsel organımın boyu ..... santim. Ne yapabilirim?

Cevap: Çocuğum o eğer gerçekten de yazdığınız uzunluktaysa sizin probleminiz tıp alanına değil atom altı parçacıkların incelendiği kuantum fiziğinin alanına giriyor. Ben sizin yerinizde olsam İsviçre'deki CERN Araştırma Enstitüsü'nde yapılan atom çarpıştırma deneylerine katılmak için gönüllü olurdum. Böylece karşı taraftan atılan atom parçacıkları kendileriyle aynı boyda olan senin organına çarptığında neler hissettiğini de sonradan bize anlatırsın olur mu?

Soru: Cinsel organıma sarımsak sürsem kadınlarla seksime katkıda bulunur mu?

Cevap: Dene bir ama sakın ha oral sekste ısrarlı olma. Bir de şu var; eğer sadece seksine değil de tüm vücuduna toplam iyilik peşindeysen sarımsağı diş diş, tek tek popona sokmayı deneyebilirsin.

Serdar TurGut

Geri