SeVGiLi GüNLüK.......

acun_karo

Banned
Reaction score
0
ARKADAŞLAR BURAYA GÜNLÜK BAŞINIZDAN GEÇEN OLAYLARI PAYLAŞMAK İSTEDİGİNİZ KADARIYLA YAZARSINIZ...YORUMLARINIZ VARSA GÜNLÜGÜNÜZE BAŞLAMADAN ÖNCE YAPARSANIZ HEM KONUDA RAYINDAN ÇIKMAMIŞ OLUR :)

Bugun saat 16,30 da uyanınca nasılda kendime kızmıstım...sözde sabah 7 de uyanıp okula gidecektim ve iktisat notlarını topluyacaktım ama uyanamamıştım...hemde aksam saat 22 de uyumama ragmen..tamam 2 gündür uyumamıs olabilirdim ama bu kadar suyunu çıkartmamam lazımdı...
herneyse tam uyanadım yataktan inmeden bi sigara içim derken tel geldi...Aman tanrım uzun zaman önce başvurdugum bir işten yarın için randevu vardı...Arayan kadından adresi aldım Ve yarın saat 15 için anlaştık...daha sonra pek bişi olmadı sevgili günlük...kaltım kahvaltı yaptım ...sonra baktım para yk hemen bankaya gittim ve biraz para cektim...ne yapsam diye düşünürken aklıma sinemaya gitmek geldi Yılmaz erdoganın son filmine ama kendi kendime " dur manyak sinemaya gidersen yılbasında parasız puılsuz ne yapcaksın" dedim ve vazgeçtim..sonra bankadan gelirken dürümcüyü gördüm ve nedensiz bir şekilde acıktım evet ben akşam yemegini yemeliydim ve yedimde...sonra gelirken nete ugradım biraz 1-2 saatt nete takıldım...ama nete oturunca ne göreyim sitenin birinde herifin bana kominist yazılar yazdıgımı iddia etmiş....sonra oturdum upuzun bir yazı yazdım ama andaval adam gene anlamadı.oysa ben kominist bile degildim ki:( neyse sonra nnetten kalktım kantine gittim ve kahbe bizensı seyrettim biraz cay içtim...sonra biraz odada oyalandım kantinden çıktım ve nette sabahlama karar verdim....nasılsa gece uyumayacaktım......

ben de bugün 13 de kalktım ve 14 te pendik-mecidiyeköy otobüsüne bindim o otobüste kendi kendine gülen bi adam wardı nedeni ise aşağıda :)

ben: bostancıda inicem de şimdi parayı alsanız??(köprüde toplanır paralar)

muavin: tamam sen otur alacam yegen

-arkamda muavin ve bi arkadaşı muhabbet etmeye dewam ediyor-

muavin: yaw bu minibüslere uyuz oluyom kardaş sanki yol onların mınagoim dümdüz geliolar...

arkadaşı: he ya geçen gün biri elimde kalıyodu durdurdum .pneyi dedim sen nesin lan a*** ***kerim senin :mad: korktu p***venk

busırada arabaya yaşlı bi teyze binmeye çalışıyor...

teyzenin kızı: anne binsene
teyze : dur kızım ayağımı atamadım

ben: teyze yardım edeyim
teyze: elleme beni ben çıkarım (ehau zor hatunmuş)

şoför: biri mi geliyor neden bekliyoruz

muavin : kaptan ağır ol dedik teyze binecek.
------------------------------------------------------------------------------------------

muavinin arkadaşı : ya senin bi şoför varıdı ona noldu

muavin: o şey ya kabızmış (yuh bi de iktidarsızdı de tam olsun)

muavinin arkadaşı : muhhaha goca gün oturursa olacaaa oyudu

muavin : şişmandı ama iyi şofördü ya (ne alakaysa)

muavinin arkadaşı : hee evet ya iyi sofördü ben biliyom onu...

busırada kartaldan binen bir genç: bostancı köprüsü nekadar???

muavin : 2.6 ytl canım

genç : abi naaptın yaa karşıya geçmiyorum

muavin : burdan gidiş böyle cigerim .....
------------------------------------------------------------------------------

ben: bostancı köprüsüne geldik iniyorum

muavin: heee kardaş sendem para almadıydık 2milyon 6 yüz gaptan ağır ol para alıoz (ebe geveze ben sana vercektim muhabbetini bölmedin)
-----------------------------------------------------------------------------------------------

auahuahaau süper ikiside yaşlı teyzeye bittim :)

Geri