kont drakula
New member
- Reaction score
- 0
Paylaşım yaptığım yaklaşık 250 sitede biri yada birileri tarafından 2 yıllık emeklerim hiçe sayıldı ve emeğe saygısı olmayan allahtan korkusu olmayanlar tarafından rapide ihbar edildi ve bu sebepten dolayı sitenizdeki oyunlarım blok altına alındı sizden tek ricam oyunlarımı kaldırmanız. Zannediliyorki !!! kont drakula pes edecek yadazannediliyorki uploadı bırakacam.
Asıl şimdi hırslandım asıl şimdi ilk uploada başladığım günki heyecan ve zevkle sıfırdanda olsa baştan başlıyorum. Onlar şikayet etsin ben upload yapacam Onlar şikayet etsin ben upload yapacam gerekirse başka mail adresiyle kayıt yapacam ama upload yapmamın önü kesilemiyecek.Bu ileti 250 siteyede yollanacak. Sizleri seviyorum Saygı ve sevgilerimle...
Asıl şimdi hırslandım asıl şimdi ilk uploada başladığım günki heyecan ve zevkle sıfırdanda olsa baştan başlıyorum. Onlar şikayet etsin ben upload yapacam Onlar şikayet etsin ben upload yapacam gerekirse başka mail adresiyle kayıt yapacam ama upload yapmamın önü kesilemiyecek.Bu ileti 250 siteyede yollanacak. Sizleri seviyorum Saygı ve sevgilerimle...