SEVGİLİNİZ için feda edeceğiniz EN DEĞERLİ şeyiniz nedir?

bapandsas

New member
Reaction score
0
sızz evt sızzzz sevgılınız ıcın neyınızı feda edersınız?onun ıcın neyınızden vazgecersınız?tuttugunuz takım,aıle,para,ıs,baaskaaaaaaaaa sızce ?:durdurun :biggrin :aşk

Sevgilim İçin Hiçbişeyden Vazgeçmem, Hayatta Sadece Kendim İçin Yaşarım...
Gerekirse Sevgilimden Vazgeçerim...
Valla Kusura Bakmayın Bende Böle :)

dunyanın halıne bakya bırı dıyoo kendım ıcın yasarım ,,dıgerı herseyım fedaaa ne tuhaf ama...?:D

Belki biraz vaktimden birazda naktimden vazgecerim
Sonucta öyle bir dünya içinde yaşıyorki insanlarin yüzleri cok sonralari ortaya cıkıyor
HA ailem ve gercek dostlarim için birçok şeyi feda ederim ama sevgilim için aynı şeyi söyleyemem =)

ya hepıznız dorusunuz ...bı sevgılı ıcın belkı herseyını feda etmezsın ama harbı asıkk oldugun bı sevgılı ıcın aynı oldugunu dusunmuyorummm........

bapandsas' Alıntı:
ya hepıznız dorusunuz ...bı sevgılı ıcın belkı herseyını feda etmezsın ama harbı asıkk oldugun bı sevgılı ıcın aynı oldugunu dusunmuyorummm........
AYNEN BEN erkek olarak aynılarını düşünüyorum harbi aşıksan ayaparsın kişiliğiniz izin vermese bile aşk size bunu yaptırıcaktır:aşk

bapandsas' Alıntı:
Tarih bu konu ile ilgili örneklerle doludur
Bunun en büyük örnegi Atilladır dünyada hiçbir ordunun dize getiremedigi yenemedigi öldüremedigi Lideri bir kadın cok kolay bir şekilde öldürmüşdür.Yani oda çok sevdigi için büyük bir zaafa sahip olmuş ve hayatına mal olmuştur

Ne yalan söyleyim Çiçek böcek isimleriyle başlayıp çok güzel hayallerin kuruldugu ve işte hayatımın kadını diye düşünüp evlenmeyi düşündügünüz insan bi anda herşeyi tersine çevirip hayatınızı yıkabiliyor herşeyi mahvedebiliyor

2 gün önce bir tanıdıgım buna benzer bir sebep yüzünden intihar girişiminde bulundu neyseki başarılı olamadi

YAni dicem o ki ben güvenmiyorum abi :=)

İstisnalar da tabi olacaktir onlara hiçbir sözüm yok sadece mutluluklarinin devamını dilemekten başka :victory

yaa evtttt öle ben mesela bı cocuk tanıdım,hos cocuktu ıı arkı olduk sora bu ters ters davranmaya basladı ben neler dusunurken yanı abnlaıcanız guven olmuyoo ya tam sevdım dıcen ısın ıcıne......e...lar yanı....:(

ailemi hiçbirşeye değişmem. hayatımı veririm diyenler içinde. acaba silahı dayasam kafasına sevgilin için sıkıyım mı desem. hepsi 180 derece döner. öyle kolay değil hayatımı demek. verde görelim

Geri