Sevdim

JackSoneS

~// кяσηiк м&#11
Reaction score
0
Ben en çok uçurum kenarlarında boy vermiş yaban çiçeklerini
sevdim... Uzanıp güzelim kokusunu içine çekerken, uçuruma düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalındığı için...
Ben en çok ilkbahar mevsimini sevdim...Coşkun sevgilere ev sahipliği yaptığı için...
Ben en çok sonu elemle biten aşkları sevdim...Yepyeni sevgilere bereketli bir toprak olacak gibi yıkımı sağladıkları için...
Ben en çok acı çeken insanları sevdim...Acıların onları olgunlaştırıp, daha iyi bir insan haline getireceğini bildiğim için...
Ben en çok annemi sevdim...Yüreğindeki romantik duygusallığı bana miras bıraktığı için.
Ben en çok kalabalık ortamı değil, sadeliği ve yalnızlığı sevdim...Yüreğimde yaşattığım kendimle rahatça arkadaşlık edebilmemi sağladığı için...
Ben en çok bahtsız insanların kahramanı olduğu kitapları sevdim...
Mutlulukların büyük bedelleri olduğunu bana çok iyi anlatabildikleri için...
Ben en çok belirli, belirsiz bir korkuyla kaplanmış hüzünleri sevdim...
Arkalarındaki bir büyük yürek ve derin bir vicdandan süzülüp geldikleri için...
Ben pırıl pırıl bir güneşten daha çok, geceleri gökyüzünü aydınlatan aydedeyi sevdim...
Dalgaların melodisine, yüreğimin heyecanına, beynimdeki kişiliklerin ahengine ve duygularıma anlam katan o sihirli geceleri bana yaşattığı için...
Ben en çok derinlikleri sevdim...Hayatın sırlarını ve mutlulukların ipuçlarını orada bulduğum için.
Ben en çok ölüme her an hazırlıklı olan ve ölümden korkmayan insanları sevdim...
Hayatın ne kadar ciddi bir şekilde yaşanması gerektiğini iyi bildikleri ve
pişmanlıkları az olduğu için...
Ben en çok binlerce kelimelerle anlatılabilecek ifadelerden ziyade, beden dilini sevdim...İçinde yalan, dolan barındırmadığı için...
Ben en çok tarifi yapılmış hayatların yerine, belirsizlikleri sevdim...
Belirsizliklerin içinde sürprizlere her zaman yer olduğunu bildiğim için...
Ben en çok ilkleri ve ayrılık akşamlarını sevdim...
Ruhumun en derinlerinde yatan özelliklerimi gözlerimin önüne serdiği için...
Ben en çok gerçekleri değil, hayalleri sevdim...
Hiçbir gücün hayallerime engel olamayacağı için...

süper hiç yorum yok saolun be

bunun üzerine ben yorum yapamam :goz:

Bende Sevdim Ama Olmadı Sabah Kalktıgımda Herşey Aynıydı Hatta Her Sabah Pencereye Koştum Yine Aynı Yine Aynı

BUNLARIN HEPSİ HİKAYE.... SEN BUNLARI YAŞAMIŞ OLSAN BİRİNİ BİLE SÖYLEYEMEZDİN...

:sigara:

Geri