Sevdiğiniz birine hiç şiddet uyguladınızmı?

Sevdiğiniz birine hiç şiddet uyguladınızmı?

• Kullanılan toplam oy
    70
Uyguladım kendime hakim olamıyorum yine olsa yine yaparım.

Sinirlenince gözüm sevgiliyi bırak babamı görmuo cok pis siddet uygularım uyguladım uygulayabilirimde tekrardan

beni tanıyan bilir zaten :D
şiddete karşıyımm
uygulamadım uygulammda:D

cok snirlenince kendime zarar weririm baskasına wermem snirlenince kendime hakim olamam

Şiddet çözüm değildir varsa bır sorun oturulur konusulur ne demıs atalarımız ınsanlar konusa konusa hayvanlar koklasa koklasa demısler ama konu cok derın bır mevzudur o zaman kır kafasını gozunu o bunu haketmıstır :D

Sevmediğim kişiye şiddet uygulamam :)
Vururum direkt :p

sevdiğine şiddet uygulayan aslında sevdiğini hiç sevmediğini anlamalı. Erdemli insan en sinirli anında sinirine hakim olandır. İnsan olmanın mayasıda budur. Yoksa ne farkımız kalır hayvandan. Sabır kardeşlerim sabır en büyük erdem. Sabrın karşılığını mutlaka alırsınız. Öfkenin karşılığı ise sadece kayıptır. Kaybetmeyin dostlar sevilecek insan kolay bulunmuyor........

sevdiğine şiddet uygulayan aslında sevdiğini hiç sevmediğini anlamalı. Erdemli insan en sinirli anında sinirine hakim olandır. İnsan olmanın mayasıda budur. Yoksa ne farkımız kalır hayvandan. Sabır kardeşlerim sabır en büyük erdem. Sabrın karşılığını mutlaka alırsınız. Öfkenin karşılığı ise sadece kayıptır. Kaybetmeyin dostlar sevilecek insan kolay bulunmuyor........

sabrın sonunu söyliyeyim mi sana?

ya 1 kutu paxil (sinir hapı)
yada bakırköy ...
he bide aşırı sabır == stres ==> Allah Rahmet Eylesin... rahmetli genç yaşta kanserden öldü.

sabırdan taş çatlar be :eek:ha

insan bazı durumlarda çileden çıkabiliyor ve sözün bittiği yerler olabiliyor

Sevdiğiniz derken sevgili vs kastediliosa bugune kadar uygulamadım, inş da uygulamam.

Ama dier kişiler kardeşim, arkadaslarım gibi ilişkilerde arasıra sürtüşmeler sonundada yumruklar konusabilio bazen, ertesi günde tekrar kaldıgımız yerden devam hiç bişe olmamış gibi :D

Geri