sevdanız için yolunda ölür müsünüz?

sevdanız için yolunda ölür müsünüz?

• Eğer gerçekten sevmişsem ölürüm

Kullanılan: 33 48.5%
  • Kesinlikle ölmem, aşk için değmez

Kullanılan: 23 33.8%
  • Bu konuda kendimden emin değilim

Kullanılan: 12 17.6%

• Kullanılan toplam oy
    68

toykan

Santimantal
Reaction score
0
o Kız bEni aŞar,çÜnkü O biR kAşaR,dElikAnlı aDam m
Ağır ağır giden karıncaya sormuşlar: `Nereye gidiyorsun?` `Uzaktaki sevdama` demiş karınca. `Bu ayaklarla biraz zor gidersin` demişler. Karınca şu cevabı vermiş: `Olsun ona varamasam da yolunda ölürüm!` Siz de sevdanız için yolunda ölür müsünüz?

ya söyle bir durum var, gerekirse tabi insan gözünü karartir, ama ben onun icin ölürsem o benimle ölmez, ömür boyu benim olarak kalmaz, bir yada iki yil yasimi tutar sonra kendine bir hayat kurar.... bende kara topragin altinda yaptigim hatalarin hesabini vermekte olurum...tabiki elimden gelen herseyi yaparim, tüm organlarimi onu kurtaracaksa veririm ama o burdayken ben toprakta ve o topraktayken bende burda olmak istemezdim:(

eğer ki gerçekten sevmişsen her türLü aptaLLığı yaparsın...kendimize ve çewremize bakmamız yeterli ama ölüm yoluna gidebilecek kadar aşık oLmak herkeze nasip oLmaz...=)​

Tabiki hayırrr. Aşk denilen şey bir yalan ve her güzel şey gibi biter.

aşk mı artık öyle birşeyin varlığına bile inanmıyorum ve olmayan bişey için de ölmem aptallık olur:)

anket bölümüne taşındı..

ya söyle bir durum var, gerekirse tabi insan gözünü karartir, ama ben onun icin ölürsem o benimle ölmez, ömür boyu benim olarak kalmaz, bir yada iki yil yasimi tutar sonra kendine bir hayat kurar.... bende kara topragin altinda yaptigim hatalarin hesabini vermekte olurum...tabiki elimden gelen herseyi yaparim, tüm organlarimi onu kurtaracaksa veririm ama o burdayken ben toprakta ve o topraktayken bende burda olmak istemezdim:(
COK GÜZEL Bİ DÜŞÜNCE NİCE SEWENLER WAR ŞİMDİ TOPRAKDA YATIYOR NE OLURSA OLSUN İNSAN SEWDİGİ İÇİN ÖLMEMELI CÜNKÜ DEGMEZ

katıLıyorum ama
eğerbunun için değer biriyse onun mutLuLuğu için yaparım .. :goz:

sevda demek illaki kadın erkek ilişkisi demek değil ki, bu vatan, din, aile, arkadaş, çocuk hepsi olabilir. aslında soruyu ölürümün dışında cevaplayanları dikkatsizlik oranı olarak belirlemek daha doğru olmaz mı?

o anki pisikolojime bağlı bişiy:D

aşk :insanların kendi kafalarında tasarladıkları aşırı sevgi hissinden doğan saçma ve güzel bir şey ama sevdiğin için ölmek pek mantıklı deil ama sevdiği için herşeyi yapmak(ölmek dışında) daha mantıklı

Bana Herşeyı ıle deqer veren kısının tabıkıde aşkı ıcın olurum..

ben onu deliler gibi seviyosam onun için ölürüm ama sevdiğim kız için deyecek

çok sevmişsem ölürüm

"Aşk için ölünmez ; Aşk için yaşanır."Ölünce aşkın ne anlamı kalır.

Ben Sevmişsem Zaten ölmüşüm Demektir :(

lafta ölmek kolay ölmem cunku bu devirde ugruna ölüncek sadık kız yok bulamadm ben öle deilim diyenlerde celişkilidir cunku fazla ilgiden sıkılıyolar artık baska heycan arıyolar hiç kusura bakmasınlar

Geri