Sevaptır o Yüzden Akpye vereceem :)

teknomobil

New member
Reaction score
0
evet malesef ama malesef bazıları akp ye oy vermenin sevap olduğunu düşünüyor,
bu çağda bu kafa helal valla ne diyim,,
bunu bizzat kulaklarımla duydum,
Adamı dinle morfinlemişler resmen, akpye oy vermek sevap diyor bana mal adam,
müslüman bi insanmış akpliler o yüzden sonuna kadar akp diyor :)
degerleri din düşmanıymış aynen böyle diyor ya yazık valla ,
hadi çıkarı olanları ve parçalanmamızı istiyenleri biliyorumda, bu çok komik ya,:vur

İnşallah ellerim yanlış yere gidipte akp ye vermez, çünkü benim hiç ama hiç niyetim yok, hiçbir zamanda olmadı. Bunların Müslümanlığınla benim öğrendiğim Müslümanlık arasında uzay boşluğu kadar mesafe var. İnanmayan ölçebilir.

Selam Arkadaşlar bizim kültürümüzde çok güzel ata sözlerimiz vardır bunlardan biriside; Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Ben bu hükümete oy vermedim yinede vermiyeceğim ama bunlar ülkeyi düzlüğe çıkardılar bunu hiç kimse inkar edemez. Haberleri daha dikkatli takip ederseniz bunları görebilirsiniz. Şimdiye kadar gelen hükümetler ülkemizi parsel parsel paylaştılar kimse sesini çıkarmadı, Mesutu - Çilleri - Erbakanı - Demireli bunlara herkes sessiz kaldı. Ya şimdi bu hükümet güzel bir şeyler yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı ve güneş balçıkla sıvanmaz bunuda unutmayın.

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER.

yorum farki tabi,

okullarda mescid, basortulu ogrenci istemeyen, bu kadar camiye ne gerek var diyen partilere oy vermenin sevap olmadigi kesin

ya akadaşlar ben bir tespitde bulundum bu akp li arkadaşlara ne kadar anlatsanda gercekleri anlamıyorlar

yok yaa ben sana cennetten köşkler villalar verecem sen yeterki AKP ye oy ver muhahaha :D

seçim vaadlerinde sınır tanımayanları neden yazmıyorsun arkadaşımda sevap la mevapla bu işe giriyon bu iş için en ideal parti sadet partisi hadi başka kapıya karnımız tok bunlara :)

ben tek başına iktidar gelmişse o iktidardan ekonomik gelişmeler adına çok şey beklerim
akp hiç bişey yapmadı idareyi maslahat edip gittiler

Sonuna Kadar Basbakan Recep Tayyip Erdogan..
CumhurBaskani.. Apdullah Gül...

Ne yani cem uzanami verelimde türkiyeyi amerikaya satsin..
Öss kalkacakmiş. Peki nasi 1.5 milyon ögrenciyi nerde okutacaklarmişş...

Okullarda basörtüsü serbest degil.. Ve öle bi ayasada cikmadi...
Arkadaslar siz okuyorsunuz anlamazsiniz ama bizim gibi ekmek pesinde kosanlar bazi seyleri iyi görüyor..
Arkadasimin dedigi gibi

Yigidi Öldür. Hakkini Yeme..... Sonuna Kadar AKP......... Tek basina gelecek allahin izniyle

Teknomobil yorumuna katılmıyorum. Müslümanlıkla alakası olmuyan dediklerin Kuran kurslarını kapattıran zihniyetler, Dinine bağlı olan toplulukların inşallah Tayyip başbakan olur oyum ona diye söylediklerini duyup buraya yazıyorsun anladığım kadarı ile . Malesef Haydi türkiye ileri diyenleri gördük 2002 de cüzdanlarını doldurdukdan sonra kaçdılar kalan çapulcularda milletin değerlerini kullanarak propaganda yapıyor. Umarım yine bu hukümet dewam eder. Yüzü secdeye giden karısı türbanlı olanı istemiyoruz diyenlere nisbet

maalesef Bu İŞİn Sevabi KalmamiŞtir...akp Ye Oy Verecek Olanlar BÜyÜk Bİr Vebalİn Altinda Gİrecektİr...

Akp Benİm İÇİn Irak SavaŞinda Abd Ye Üslerİ AÇtiĞi GÜn BİtmİŞtİr...

oy vermenin günahı sevabı olmaz..
ama partiler vaadlerinde cennetin tapusunu bile verme noktasına gelmiş

akp nin bu tarz vaadleri yok hepsinden dogru ve ideal vaadleri war... kabullenemeyenler adam gibi kampanya yapsında sempati duyalım yaw

durmak yok, yola devam

arkadaşlar bizzat kpss denen sınava girdim ve hakkı geçer bi puan aldım ama malesef imam olmadığım yada akpartili olmadığım için yerleşemedim önce o tayyip oğlunu amerikadan getirim burssuz okutmayı öğrensin sora milletten oy istesin unutmadan arkadaşlar unutmayalım çifçimize ananı al git deyen askerimize resmen küfür eden insan ne hikmettir ki seçim yaklaşınca melek oluyor sorarım size

akp ye oy werceime warsın dinsiz imansız kafir olayım ...

obur tarafta gorusmek uzere ... :)

Dİnİ Sİyasete Alet Eden Partİ Dİye Anket Yapilsa Dİn Sİmsari Partİ Hangİsİ Dense Emİnİm Akliniza Hİzbullah Gelİyordur Dİ Mİ

valla bu siyasetten hiç haz etmem hepsi yalanla dalavereyle bir takım vaatler veriyor. Acaba hiç oy kullanmasak daha iyi olur mu?

Ülkemizde hala bu zihniyetler var: müslüman partidir oyumuzu ondan verelim mantalitesi maalesef sürüyor.Hala ekonomi anlamında iyi gelişmeler oldugunu savunanlar var.Arkadslar akp yi sevebilirsiniz ama işsizliğin çığ gibi büyüdüğü bir ülkede ekonomi iyi gidiyor diyemezsiniz.Adamların yaptığı tek sey imf politikasını izlemek.Diyorlarki milli gelir inanılmaz arttı.Önemli olan onun artısı degil nasıl dagıtıldıgıdır.Ve bu milli gelirin çogu faize gidiyor sadece biraz gazete okuyun arkadslar yapmayın gözünüzü seveyim.Abd talabani barzani akp yi istiyor bi düsünün niçin istiyor güçlü bir türkiye olması için mi,yoksa ülkeyi daha rahat bölmek için mi?

selam arkadaşlar önce yazıyı yazan arkadın eline sağlık sonrası ise şu ekmek paeşinde koşanlar körükörüne akp diyenler için bu hükümetten başka hiçbir hükümet zamanında bu kadar özelleştirilme yapılmadı, hiç bu kadar enflasyon olmadı, enflasyonun en basit açıklamasını da yapayım ekmeğin fiyatı 25 kuruştu ama 250 gramdı şimdi yine 25 kuruş ama 150 gram hiç bu kadar ithalatçı ihracatcı zarar etmedi, bu kadar dış borçlanma yapılmadı bizlerde ekmek peşinde koşan insanlarız ben KPSS de 93 puan almama rağmen hala yerleşemedim evet akpartiyi destekleyen arkadaşlar bunların hiçbirini görebiliyormusunuz acaba yada görmek istiyormusunuz???

zaten başımıza ne gelıyorsa din denen şey yüzünden geliyor...

akp hükümetinin yaptıgını bi filmle örnekleyeyim

kemal sunal'ın bi filmi vardı
sunal delidir hastaneden kaçar köye vali olur
kafasına gore atamalar yapar
akp hukumetıde boyle
tek fark kemal sunal deli olmasına ragmen iyi işler yapıyordu!..
bunların ne halt yedigi belli değil

gunaytutar' Alıntı:
Selam Arkadaşlar bizim kültürümüzde çok güzel ata sözlerimiz vardır bunlardan biriside; Yiğidi öldür ama hakkını yeme. Ben bu hükümete oy vermedim yinede vermiyeceğim ama bunlar ülkeyi düzlüğe çıkardılar bunu hiç kimse inkar edemez. Haberleri daha dikkatli takip ederseniz bunları görebilirsiniz. Şimdiye kadar gelen hükümetler ülkemizi parsel parsel paylaştılar kimse sesini çıkarmadı, Mesutu - Çilleri - Erbakanı - Demireli bunlara herkes sessiz kaldı. Ya şimdi bu hükümet güzel bir şeyler yapıyor. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı ve güneş balçıkla sıvanmaz bunuda unutmayın.

YİĞİDİ ÖLDÜR AMA HAKKINI VER.

ülkeyi düzlüğe çıkardı diyosun ülkeyi parsel parsel satarakmı?

Geri