Sesli Chat Ile Ilgili Cok Onemli !!!!!!!!

SPAWN2050

New member
Reaction score
0
Ya Arkadaslar Merhaba,,,adim Nihat...
Ben Bu Sesli Chat Sitelerinin Hic Birine Giremiyorum.ne Olur Bu İŞİ Bilen Birisi Yardim Etsin Cunku Ne Yaptimsa Olmadi. Kafayi Kiricam!!!!
Java Yukledim + Flash Player Yukledim + Sesli Chat Sitelerindeki Speaky Chat Programini Yukledim + Antivirus Programini Kapadim.
Amaaaaa Gene Olmadi En Son Gecende Pc Ye Format Atip Bi Daha Kurdum..ama Yok Ne Zaman Siteye Girsem Ve Speakcy Chat Programini Yukledikten Sonra Şu Hata Mesajini Veriyor :
Access Violation At Addess 0700807c.read Of Address 000002b9...
Baska Bir Sitedede Şu Hatayi Verdi :
You Can Run Only 1 Chat At The Same Time
Speaky Chat Programini Kaldirincada Sitedeki Chat Odalarindan Hangisine Tiklasam Herhangi Bir Hareket Olmuyor Yani Girmiyor Oyle Kaliyor.walla Benim Sorunumu Cozucek Bir Usta Varsa,,abİİİ Nasil Dua Edecem Anlatamam Yani..ayrica Benim Ozel Mailime Yazarsaniz Cok Sevinirim Buradada Olur Ama Mail Atmak Istiyen Icin :

Windows Px Benim Isletim Sistemim..yardimci Olursan Cok Sevinirim

Isletim Sistemim Win Xp Diger Cevapta Yanlis Yazdim

Mail adresi vermeyiniz. Profilinize yazın almak isteyen ordan alsın.

Abicim Dediklerini Yaptim Ama Gene Olmadi Ya Of Of..gene Ayni Hatayi Verdi Ama Sanirim Rakamlari Degisik.

You Can Run Only 1 Chat At The Same Time
Bunun Anlamını Sölim Arkadaşım Senin Anlicağın Şekildeki Açıklaması Şu:
Siteye Giremezsin Cünki Şu An Başka Bir Sitedesin.Bu Hatayı Genelde SesliChat Sitesindeyken İkinci KEz Giriş Yapmak İstediğinde Verir.
Muhtemelen İp Adresin ÇAkışıyor Bunun Yolkuda Ağ Bağlantılarımdan GEçerli Ağ Bağlantını Seciip SAğ Tıklayıp Özellikler Dedikten Sonra internet iletişim kurallarına tek tıklayıp biraz altında özellikleri tıkla.otomotik ip adresi al seceneği işaretli kalın hemen altından dns sunucu adresini otomottik al de.Üstteki Diger YapılanDırma Sekmesindende otomotik özel İp Adresi Seceneğini Tıkla
Modeme VE Pc YE REset At Gir.Umarım İşe Yarar :)

Geri